Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Майката на загиналата Ани с емоционален призив
Майката на загиналата Ани с емоционален призив

Майката на загиналата Ани с емоционален призив

Майката на загиналата в катастрофата на бул. „Сливница“ Ани публикува емоционален призив.  „Моля Ви не спирайте протеста, за да има промяна на закона за движение по пътищата и да няма други погубени животи!“, това написа Десислава Малчева.

Тя публикува посланието си в своя профил във Facebook

„В памет на Ани и Явор! Ние живеем, за да правим добро на другите хора. Аз например, живея само заради това. А другите хора, интересно те за какво живеят?“

/Пипи Дългото чорапче – Астрид Линдгрен

/Този цитат описва Ани и Явор най-добре!

Мили хора, благодарим Ви за подкрепата, благодарим, че показвате почит в памет на децата ни! Нямаме сили да слезнем при Вас, но ви благодарим от сърце и душа, и моля Ви не спирайте протеста, за да има промяна на закона за движение по пътищата и да няма други погубени животи!“, написа още Десислава Малчева.

Софийският градски съд остави в ареста 18-годишният Адриан Антонов, обвиняем за трагедията. Според съда, ако е на свобода, той може да извърши ново престъпление.

Антонов блъсна и уби Явор и Ани на столичния булевард в понеделник. Инцидентът стана на пешеходна пътека, където жертвите пресичали. След като ги ударил, водачът забил колата си в стълб.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?