Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Майката на МЕГЗ стана кулинарна звезда, показа се като отлична домакиня
Майката на МЕГЗ стана кулинарна звезда

Майката на МЕГЗ стана кулинарна звезда, показа се като отлична домакиня

Майката на топ дизайнерката МЕГЗ се оказа по-коментирана дори от дъщеря си тези дни, научи ko4.

Г-жа Каканашева се показа като отлична домакиня. Вече няколко месеца тя много активно публикува кулинарните си творения в известна кулинарна Фейсбук група.

Общността има близо 300 хиляди последователи и се казва „Домашни вкусотии“ и е собственост на известната кулинарна блогърка Теодора Титова.

Магдалена Каканашева успяла много бързо да натрупа популярност в групата. Не само заради известната си фамилия, а и защото точно като МЕГЗ тя имала талант да пише. Каканашева – старша веднага получила и специален дан „Разказвач на визуални истории”.

Това е специален приз, които потребителите получават с нарастване на популярността им в групата. Г-жа Каканашева много бързо станала един от най- популярните членове я интернет общността. Като някои от постовете ѝ събират над 4 000 лайка, което е рекордно за публикуващите в групата. А под публикациите ѝ има стотици похвали и коментари на кулинарна тематика.

Злите езици шушукат, че нищо чудно МЕГЗ да подкрепи майка си и да използва връзките си в телевизията и да я уреди в някое кулинарно предаване.

хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?