Горещи новини

Майката на Милица от „Ергенът“: Евгени я изгони, а тя му носеше лютеница и ракия!

Майката на Милица от "Ергенът": Евгени я изгони а тя му носеше лютеница и ракия!

Изгонването на Милица Гацева от „Ергенът“ продължава да е актуална за обсъждане тема, дори и след червения картон, който Евгени Генчев връчи и на Мони Зенгинер снощи.

А и как да не е актуална темата, след като самата родителка на Милица проговори пред медиите.

Йорданка Гацева, която е заместник-кмет в община Бобовдол, буквално превъртя играта с признанието, че не е очаквала дъщеря й да напусне формата така бързо. Още повече след отношението, което показала към пианиста и даровете, които му направила.

„Миличка още оттук му беше приготвила лютеница и ракия, домашно производство. Не знаехме, че е решила да му подари и отливката на бюста си, но така й е хрумнало.

Стихотворение му написа също, какво повече?! Плюс това постоянно му показваше, че дължи на него, че е едно наистина нежно и чувствително момиче“, каза Йорданка.

Тя призна, че въпреки всичко, не може да каже нищо лошо за момчето, защото то било очевидно културно и образовано. Но все се надявала, че може пък щерка й да доведе зет от предаването.

„Много сме горди с Миличка и това, което тя показа на екран. Разбира се, че ще има хора, които да я обсъждат и да не я харесват. Това е нормално и се случва във всяко риалити“, заключва Йорданка Гацева.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Майката на Милица от „Ергенът“: Евгени я изгони, а тя му носеше лютеница и ракия!"

Какво мислите?