Нашумялата с прозвището „полицайката – боклук“ Симона Радева не спира с наглостите. Тя и до днес не е признала, че носи някаква вина за убийствата на двете млади жени на бул. „Черни връх“, макар да е покровителствала изверга Георги Семерджиев.

Признание обаче направи нейната майка Бистра. Възрастната жена със сълзи на очи пред съдия Стефан Милев разказала как с дъщеря й не се разбирали и тя често бягала от вкъщи при гаджето си полицай Мирослав Якимов – другият виновен за прикриването на Семерджиев.

Госпожа Радева разкрила, че когато чула за катастрофата, очаквала дъщеря й да е в начупения джип на убиеца, с което на практика признава, че двамата са се познавали и са били близки.

Собствената й майка вече не може да изтърпи дивотиите й. Бистра се зарадвала, че Симона е жива и здрава, но малко след това се притеснила, че щерка й ще отиде в затвора, защото от години помагала на Семерджиев да минава над закона.

Срещу полицайката – боклук прокуратурата все още не е отправила обвинение, което е озадачаващо. Ако жена като Симона Радева, която може да се отъждестви с термини като „отрепка“ и „изверг“, не лежи в затвора, това ще е поредният абсурд в тази държава.

В същото време Георги Семерджиев очерни две семейства, а го грози само 30 години затвор. Към него има един куп обвинения – две убийства, шофиране с превишена скорост и без шофьорска книжка, пренасяне на амфетамини, шофиране в нетрезво състояние и какво ли не още.

И за всичко това само 30 години? Изглежда нелепо!

Източник: Уикенд