Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Майката на Сузанита умили всички със снимки на бебето – усмихнат синеок сладурко! Вижте и младоликата баба – направо цъфти (СНИМКИ)
Майката на Сузанита умили всички със снимки на бебето - усмихнат синеок сладурко! Вижте и младоликата баба - направо цъфти (СНИМКИ)

Майката на Сузанита умили всички със снимки на бебето – усмихнат синеок сладурко! Вижте и младоликата баба – направо цъфти (СНИМКИ)

Нерадостна любовна съдба преследва жените в семейството на младата певица Сузанита.

След като майка й, Шенай, и баща й, Орхан Мурад, се разделиха с грозен скандал и взаимни обвинения преди няколко години, самата Сузанита в момента отглежда сама малкия Матиас, след като се раздели с баща му – Марк Славов, шампион по хвърляне на копие.

По-добре да е сама, отколкото нещастна, категорична е Шенай, която преживя своеобразен ренесанс, откакто се разведе с Орхан.

С помощта на пластичната хирургия, разбира се, в момента 50-годишната дама изглежда почти на годините на дъщерите си:

Шенай Кузева дъщери

Шенай Кузева

А по въпроса с раздялата на по-малката й дъщеря Шени бе лаконична: „Засега – без коментар. На Сузанита в момента изобщо не й се говори. При мен са с бебето и се гледаме“ и добави: „Дъщеря ми е над 18 и може сама да решава какво да прави! Добре е. Много й помагам, с каквото мога, заедно се справяме с всичко“, сподели за „България Днес“ още майката на изпълнителката.

Тя явно наистина се радва на грижите за новороденото си внуче, защото споделя доста снимки и клипчета с малкия Матиас, а той буквално умили всички с широката си, чаровна усмивка, и големите си сини очички:

Матиас на Сузанита

бебе Матиас

Снимки: Фейсбук

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?