Горещи новини

Майката на убития Митко от Цалапица публикува скандални чатове: Страхът не е оправдание за мълчание!

Maikata na Mitko ot Calapica

Атанаска Бакалова – майката на зверски убития Димитър Малинов от Цалапица публикува снимки на чатове между сина й и момиче от селото на име Яница, видя Ko4.bg. Коментарите под поста на г-жа Бакалова са десетки и всички са в подкрепа на майката в търсене на истината за убийството на детето й.

Защо качвам тези чатове ли? Защото това момиче си пише със сина ми денонощно. Крият се не знам от кой/ само подозирам/. Вижте изказ на дама, и само аз ли като чета разбирам нейната намеса в отношенията на Митко с Рангел, и с други момчета. Защото ако Яница е изтрила сина ми от чатовете, от миналото, от живота си/ както го направиха голяма част от неговите „приятели“/то аз не съм го направила от телефона на Митко.

Така и не мога да си обясня, как това момиче живее и диша спокойно?

Как заспа на 20 – ти юли през нощта, след като най- вероятно е знаела какво се е случило? Защо мисля така ли? Защото това е последният им чат. Тя обещава,както обикновено, да пише като се прибере. Не пише, но не го и търси в следващите дни. Не пожела да се срещне с мен, но друго момиче го направи, защото няма какво да крие.

Ако майчиното ми чувство ме лъже, съм готова да се извиня. Но изминалото време, все повече ми даде да разбера много истини. Де, да ги знаех по- рано…Бих предпазила детето си…от коварство, от предателство, от добри „приятели“ и фалшиви любови. Бих го предпазила от смъртта. Справедливост трябва да има от Българския съд, но със сигурност такава ще има и от един друг съд. През него всички минават рано или късно.

Страхът, не е оправдание за мълчание.

Ето и част от коментарите:

Щом спира да го търси , повече от ясно е , че знае всичко, и че е замесена повече от всеки друг. И сега ако съм на мястото на всички които трябва, ще я притисна и ще си изпеее и майчиното мляко и кътните зъби ще си изплюе. Всеки ден психически тормоз, за такива изчадия като нея.

Рангел си е изтървал нервите върху Митко,тая малката е наляла масло в огъня от 100 км личи затова не иска да говори с вас. Господ гледа!

Ех,г-жо Бакалова…

Чудя се какво е това ваше сърце,как издържате всичко това?Ние със родителите ми също преминахме през този ад когато загубихме брат ми.

Казват времето лекува,но не…

Просто свикваш да живееш с болката.

Макар и от далеч ви подкрепям,защото няма по лошо от това да загубиш детето си.

Силна сте и вярвам,че един ден ще разберем истината.

Колкото и страшен да е Рангел,аз мисля,че в основата на това са близнаците.

Борете се г-жо Бакалова,борете се…..

И не спирайте да слушате сърцето си,майчиното сърце винаги прошепва истината

Това девойче да не би да е общо за Цалапица? Половината село баджанаци ще излезнат.

Преди време и кметът се говореше, че бил забъркан с такава общителна девойка, може би с нея, може и да е било клевета.

Завъртяла е горни/долни глави на цяло село..

Трябва да я разпитат, изглежда че знае повече, отколкото казва… От сега ги виждам трима като извършители Рангел и близнаците, както и двама като укриватели – това девойче и момчето, което е било с тях.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Майката на убития Митко от Цалапица публикува скандални чатове: Страхът не е оправдание за мълчание!"

Какво мислите?