Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Майка е на 4 деца, а гладува с дни, за да е 39 килограма
Майка е на 4 деца а гладува с дни за да е 39 килограма

Майка е на 4 деца, а гладува с дни, за да е 39 килограма

Светлана Гущерова постигна целта си. След четири раждания, плеймейтката пак тежи под 40 кг.

Блондинката се похвали преди дни на последователите си в инстаграм и даже показа снимка, за която е стъпила на кантар. Тежи точно 39,8 кг. За мнозина теглото й може и да е притеснително, но не и за самата нея. Светлана подчерта, че се харесва толкова слаба.

Съпругата на бизнесмена Кристиян Гущеров не е толкова словоохотлива по въпроса защо няколко пъти е влизала в болница. Иначе се е снимала със система на болнично легло, но без да издава какво е налагало хоспитализирането й. Сигурно за това всеобщото предположение за причината е тъкмо втрещяващо ниското й тегло. Едва ли е изненада, че плеймейтката го е постигнала и успешно го поддържа със системно гладуване.

„Как минава един мой ден при фастинг? Първото ми хранене за деня започва в 17 ч. и до към 22 гледам да съм приключила с храната. Гладувам по 18-20 часа в зависимост от деня и винаги в рамките на седмицата правя един ден с 24-часово гладуване“, сподели блондинката в социалната мрежа преди дни, когато отговаряше на въпроси на последователи.

Така стана ясно още, че фастингът за Светлана е ежедневие. Гладува всеки ден по 18-20 часа. Когато обаче настъпвал часът за хранене, Светлана не се ограничава от любимите си храни.

„Ако трябва да съм честна, когато съм на фаст, си позволявам да си хапвам почти всичко, което искам. Аз никога не мога без шоколад“, каза Гущерова, припомня HotArena.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?