Горещи новини

Малко преди Коледа: Азис разкри тъмното си минало

Малко преди Коледа: Азис разкри тъмното си минало

Фолкпевецът Азис отправи силно послание в навечерието на коледните празници, което е свързано с личния му житейски път, като призова феновете си никога да не се отказват да променят съдбата си, видя NEWS2.

Посланието бе на английски език в Тик Ток – вероятно за да стигне до повече хора, които ще го видят и разберат.

Азис показва на големи листове хартия последователно написани изречения:

“Здравей, аз съм Азис. Аз съм циганин. Роден съм в затвора. Не съм образован. Майка ми ме обличаше от контейнерите с червен кръст. Хранили сме се с продукти, които супермаркетите изхвърляха и сме били гонени заради това. Започнах работа на 10 години. Разхождах кучета и разнасях рекламни брошури. За мен казваха, че ще стана бездомник….

Ако си в труден момент, не се предавай! Всичко ще бъде наред!”

Въпреки трудното си детство, в момента Азис е един от най-известните и разпознаваеми в страната и извън нея български певци. Неговата слава изгрява не само с таланта му и хитовите песни, но и със скандалната визия.

Изпреварил времето си, Азис беше един от първите артисти, които се обличаше като жена и демонстрираше кич извън въображението на хората тогава. Премина през отрицавние и приемане, но в крайна сметка се доказа дори и пред пуританите като талант и човек.

Сега Азис вече е загърбил роклите и короните от миналото и живее с мъжката си визия. Но животът му е далеч от скитник, а в каквато и песен да се появи – тя мигновено става хит. Такъв е и последният му дует с Галена и кавъра на гръцка песен “По по по”.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Малко преди Коледа: Азис разкри тъмното си минало"

Какво мислите?