Марая Андонова, която е единственото дете на попфолк дивата Мария, вече се съревновава с майка си в няколко направление. 16-годишното девойче засега дори печели.

Десетокласничката в Италианския лицей вече е по-секси от майка си. Бюстът й е естествено голям и не се налага да си слага силикон, както направи миньончето на родния попфолк преди време.

Освен това Марая е и доста по-красива от „мама“. Когато прохождаше в чалгата, Мария изглеждаше отвратително. Сега пък изглежда неадекватно, тъй като всичките корекции по нея са я направили да прилича на жаба в устата, а и с тези къси крака картинката е пълна.

Щерката на певицата попива всичко от майка си. Цял живот е гледала как Мария се продава на богаташи, за да живее охолно, затова иска същото и за себе си.

Марая даже иска да задмине майка си, защото в началото Отварачката все пак трябваше да работи по нощните клубове. Сега вече не го прави, защото Миро Дзвера я издържа срещу секс и дежурен побой. Марая възнамерявала да не е като майка си в това отношение и никога да не се наложи да работи.

В момента девойката има гадже на име Борис Бибов, който е син на богат строителен предприемач. Марая възнамерявала след няколко години, когато навърши пълнолетие, да забременее от него, да му роди дете и така да бъде осигурена до живот.

Източник: Crimesbg.com