Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Марая тръгна по стъпките на майка си Мария
Марая тръгна по стъпките на майка си Мария

Марая тръгна по стъпките на майка си Мария

Единствената щерка на залязващата фолк певица Мария скоро призна, че е много влюбена и това й се случва за първи път.

Петнадесетгодишната ученичка не обяви кой  е младежът, по който си е паднала, но се разбра, че е наследник на фамилия, която се занимава с успешен строителен бизнес.

Борис Бибов е много популярен сред столичните младежи от ВИП средите. Приятел е на сина на фолк звездата Емилия и на дъщерята на Люба Пашова. Но поне за момента е обвързан с Марая Андонова. На която му принадлежи сърцето.

Атлетичния хубавец в момента е съсредоточен в образованието си, учи също в едно от елитните школа в столицата  и се подготвя активно да поеме бизнеса на фамилията си.Освен това е тренирал активно таекуондо, но все пак образованието му е приоритет.  Известен факт е, че в семейството му има и политици, но на местно ниво.

Бибов е не само с големи финансови възможности, разполага с достатъчно средства да глези Марая като принцеса и да задоволява всичките й капризи. Майка й я е възпитала от малка да носи само маркови дрешки и да обича да пътешества. Така, че май е попаднала на точния човек.

В последно време Марая не е толкова активна в социалните мрежи. Това се случи след публичния скандал на майка й. Която бе пребита от третия си съпруг. В Англо-американското училище, в което се образова били против техен възпитаник да бъде забъркан в шумни семейни гюрултии.

Източник: Хотнюз

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?