Home » КЛЮКАРНИК » Мариана Попова роди! Веселин Плачков изхвърча на пожар от „ВИП Брадър“ (ЕКСКЛУЗИВНА СНИМКА)
Мариана Попова роди

Мариана Попова роди! Веселин Плачков изхвърча на пожар от „ВИП Брадър“ (ЕКСКЛУЗИВНА СНИМКА)

Певицата Мариана Попова дари половинката си Веселин Плачков с дъщеричка.

За щастливото събитие се похвали самата майка в социалните мрежи. „Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта!“, написа звездата и постна снимка на щастливия татко и малката принцеса.

Актьорът Веселин Плачков, който участва в шоуто „ВИП Брадър“, напусна най-известната къща в България, за да присъства на раждането. Както „ШОУ“ писа, той прекрачи прага на най-известната къща само десетина дни преди неговата половинка – певицата Мариана Попова, да му роди дъщеря. Навил се срещу колосална сума, но в договора му има специална точка. Продуцентите са решили да си вдигат рейтинга с раждането на гласовитата певица, като оператор ще бъде на мястото и ще снима първите реакции на Мариана, както и самото бебе.

„Биг Брадър“ ще извика Плачков в изповедалнята, където ще му съобщи, че в този момент жената до него е на път за болницата, в която ще роди.

Заедно ще проследят какво се случва, и ще го изведат от Къщата, за да прегърне новородената си щерка. Екатерина е трета дъщеря в семейството им. Мариана има 8-годишна дъщеря – Мария-Магдалена, от връзката си с италианеца Ханес. Плачков също има дъщеря – Андреа, която е по-голяма от момиченцето на Попова.

Бебето на Мариана Попова и Веселин ПлачковИзточник: Блиц

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?