Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Мария Бакалова е чудо, чакано от родителите си 15 години
Мария Бакалова е чудо чакано от родителите си 15 години

Мария Бакалова е чудо, чакано от родителите си 15 години

Мария Бакалова е дълго чакана. Родителите й нямали дете 15 години преди появата й.

„Мимето беше много дълго чакано дете – разкри майка й Румяна в „Търси се“. – 15 години, в които всеки ден се надявах да стане чудото. Абсолютно чудо беше! Благодаря й, че я има и мен избра за нейна майка. Много сме близки. Всичко споделя и хубаво и лошо. Много я критикувам. Аз съм човекът, който я слага на мястото. Много трудно взема решения. Много ги мисли нещата.“

Актрисата се просълзи, след като майка й сподели колко много й липсва след заминаването й за Америка. Именно там дойде големият пробив на Бакалова с „Борат 2“, който й донесе номинация за Оскар.

„Дълго време са си ме чакали. Сега нося отговорността да не ги разочаровам. Всяко нещо, което съм постигнала, е благодарение на тяхната подкрепа“, не скри Мария.

Приятелят й Валери разкри как и кога са се срещнали.

Тя ме зарежда със щастие и любов. Първата ни среща беше 2022 малко преди Нова година. Веднага я харесах като човек, защото е много красива. Ден преди Нова година я сънувах. На нова година бях в София на купон с приятели, но този сън остана в мен. На 1 януари се видяхме, излязохме и това ни беше първата среща“, сподели Валери, койт се изява като каскадьор.

Любимият мъж на актрисата разкри кое е най-големият й недостатък според него.

„Страшен работохолик е и не може да си почива. Аз пък съм пълната противоположност. Обичам да си почивам. Балансираме се. Общото е, че и двамата сме много отвеяни. Много е емоционална. Най-малкото нещо може да я разстрои. Обичаме да ходим на походи. Тя не толкова, колкото аз“, повдигна завесата на отношенията им Валери.

Самата Мария сподели, че не е очаквала да срещне любовта.

„Дойде изненада. Това е от интуитивните неща, които сякаш са от друга вселена. Трябвало е да стане. Мисля, че беше взаимно. На 1 януари излязохме за първи път. беше много сакрално. Започваме годината заедно и значи ще я завършим така. Влюбена съм. Не знам дали преди това съм обичала. Може би това е истинската любов, да те е грижа за другия човек. Той ме уравновесява. Усещам как ме е грижа за някого и там няма его. Може би това е чистата любов – да поставиш някого пред себе си“, завърши Бакалова.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?