Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Мария Илиева посочи специалния човек до себе си
Мария Илиева посочи специалния човек до себе си

Мария Илиева посочи специалния човек до себе си

Обичаната наша певица Мария Илиева направи разтърсващо признание, което със сигурност би зарадвало нейн колега, с който са рамо до рамо в журито на „Гласът на България“.

Тя определи Миро като много специален за нея и не скри, че когато го слуша как пее, цялата настръхва.

„Миро е много въздействащ, когато запее. След приятелство около 20 години, се радвам, че имам възможност да пея и да творя с него, защото това е наистина много специално. Страхотен е, много му се възхищавам“, каза тя в „120 минути по бТВ“.

И призна, че избира дуетните си партньори като човек, който е фен на някой, с възхищение и с много приятелство.

Илиева говори и за своите изяви в журито в „Гласът на България“, като заяви, че се опитва да следва много ясни критерии и всеки път се пита „Кой е Гласът на България и Това ли е Гласът на България“.

Според нея в телевизионния музикален формат има хора с прекрасни качества и талант, но много важно било те да бъдат стабилни личности и да имат характер, психика, устойчивост, гъвкавост и умение.

Певицата смята, че жадните за слава таланти трябва да се съобразят, да извлекат максимума от момента за себе си, да се съберат, да се фокусират и да дадат най-доброто, което могат, в рамките на две или на три минути.

„Това е състезание, и колкото и да не ни харесва на нас, ни е много трудно да се разделяме с хора, които са безкрайно талантливи, но това са правилата на играта и ние трябва да ги следваме“, добави Мария.

„В крайна сметка това е „Гласът на България“. Много ми харесва, защото аз в крайна сметка съм преди всичко български артист, автор и продуцент, и много ми харесва, че все повече българска музика чуваме в последните години на сцената на „Гласът на България“, коментира тя.

Мария отчете огромната заслуга на страхотния екип, на продуцентите и на редакторите, въпреки че се съобразяват със световен формат, защото това не е наше шоу.

„Тези хора успяват да спазят изискванията и да прокарат линията на българската музика, включително по най-въздействащия начин. Знаете, че имаме победител в лицето на Петя Панева, която с български глас и с българска народна песен, през цялото време пя народните ни разкошни песни и спечели“, коментира Мария.

„Това че е заложена и застъпена по този начин българската музика и това се гледа в целия свят, защото „Гласът“ е световен формат, и всички очи са насочени натам, за мен е голямо постижение. На малка територия да може да се чуе и нашата музика някъде по света“, каза заяви още тя.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?