Мария Петрова към съпруга си Борислав Михайлов: Отвращаваш ме!

Мария Петрова към съпруга си Борислав Михайлов: Отвращаваш ме!

Мария Петрова – съпругата на президента на БФС Борислав Михайлов, е отвратена от живота и от отношението към нея. Най-вече от Перуката, който успя да нарани бившата грация от художествената гимнастика.

Шефът на прогнилия български футбол изневерил на Петрова със секретарката си. Впоследствие тя забременяла…

47-годишната Мария Петрова споделила пред приятелки, че се чувства отвратена и омерзена от долната постъпка на мъжа, чиито деца отгледа и на когото отдаде най-прекрасните си години – Боби Михайлов.

Борислав Михайлов не само е кръшкал на бившото златно момиче, ами и чака бебе от своята любовница, взриви България. Оказа се, че докато се е правел на верен и любящ съпруг пред обществото, Боби Михайлов е надигал не само чашката, а и краката на своята млада секретарка Катя.

Аферата му с Катенцето датира от доста време и, разбира се, е достигнала до кулминационната си точка, в която 60-годишният Михайлов е „напълнил фурната“ й, както би се изразил рапърът Криско.

Достойна Мария Петрова не иска и да чуе за втори шанс към благоверния си, а черешката на тортата е, че дори собственият син на Борислав Михайлов – Ники Михайлов, е против баща си и застава зад гърба на Мария, която го е отгледала като майка и той я обожава от дете.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Мария Петрова към съпруга си Борислав Михайлов: Отвращаваш ме!"

Какво мислите?