Home » КЛЮКАРНИК » Мария Силвестър крие осиновена сестра
Мария Силвестър крие осиновена сестра

Мария Силвестър крие осиновена сестра

Водещата на „Бригада нов дом“ Мария Силвестър, която се завръща на екрана, крие осиновена сестра. Тя също се казва Мария и двете със синеоката красавица имат много силна връзка, въпреки че не са биологични роднини, пише „Галерия“.

Родителите на сестра ѝ били клошари и майката да Силвестър прибира детето, когато то е на четири години и започва да се грижи за момиченцето като за свое родно дете.

„Майка й изгоря в един пожар при нещастен случай. От болницата се обадиха в държавното учреждение, в което работеше майка ми, за да приберат момиченцето, което е от Костенец. То нямаше къде да отиде. Майка ми я доведе за няколко дни и тя остана при нас завинаги.

Чувствам я като моя сестра. Никога не съм говорила за това, защото тя не искаше. Родена е на Коледа – 25 декември, и е абсолютен сървайвър. Тя вече е голяма, има си семейство и дете. Тя ме научи, че човек никога не знае как ще се завърти живота“, споделя история на осиновената си сестра Мария.

Тя има и брат Иван. Самата водеща също в миналото искаше да осинови дете и още не се е отказала от идеята, защото от малка е научена да помага. Прави го и в „Бригада нов дом“.

Източник: ХотАрена

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?