Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Мария: Това е човекът, който изпълва и деня, и нощта ми, сладур е голям
Мария: Това е човекът който изпълва и деня и нощта ми сладур е голям

Мария: Това е човекът, който изпълва и деня, и нощта ми, сладур е голям

Мария, спечелила сърцата на журито с блестящото изпълнение, което й донесе първа победа в “Като две капки вода“, разкри в предаването „На кафе“, какви са били емоциите й при пресъздаването на този сложен образ и за голямата си любов като основна движеща сила.

„Благодаря на публиката, на журито, на нашите ментори, които бяха в залата. И най-вече благодаря на хората, които ме подготвиха за този лайв – гримьорите, стилистите и фризьорите, защото образът наистина изглеждаше много истински и красив. Много бях притеснена от образа на Doja Cat. Когато се подготвях за песента, плаках. Учих я дума по дума, защото е много далечна от мен. Този рап и този текст от три листа направо ми взе акъла. Но някак успях да се събера“ – казва тя.

“След тази вечер, в която излязох на сцената почти гола, едва ли има нещо, което не може да се случи на моите участия. Колкото и секси да изглеждам или да имам провокативно поведение, не съм преминавала личната си граница чак толкова. Оттук насетне мисля, че няма какво да ме събори“, споделя Мария и допълва, че всеки мечтае да бъде победител.

Мария не крие, че за нея е много важна подкрепата на половинката й в живота.

„В голямата любов трябва да намериш и най-добрия си приятел. Смятам, че аз съм го открила, това е човекът, който ме подкрепя, който се грижи за детето ми, за щастието ми и за нашия комфорт. Изпълва и деня, и нощта ми. Голямо сладурче е и му се наслаждавам от сърце“ – призна тя след изпълнението си на сцената на “Като две капки вода“.

По думите й е готова да спечели този сезон на култовото шоу за преобразявания:

“За мен това не е въпрос на амбиция, а на дългоочаквано приключение. Цялата наслада и щастие, които изживявам в този формат, ще останат до края на моя живот. И ще бъдат нещо несравнимо“.

Мария: Това е човекът който изпълва и деня и нощта ми сладур е голям

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?