Home » ЗОДИИ » Марс в знака на Дева от 10 юли до 26 август: Ето какво ни очаква!
Марс в знака на Дева от 10 юли до 26 август: Ето какво ни очаква!

Марс в знака на Дева от 10 юли до 26 август: Ето какво ни очаква!

Червената планета има много важна и силна енергия, която може да ни стане верен спътник в опитите да променим живота си. Астролози разказаха какво точно ще се случи с Марс от 10 юли до 26 август.

Веднага трябва да се отбележи, че ще има спад в благоприятното влияние на планетата върху нашия живот и вътрешен свят, но Марс няма да загуби напълно положителната си енергия. Потокът му при преминаване през знака Дева ще бъде по-стабилен и разбираем.

Малко неща ще ви накарат да загубим връзка с центъра на изобилието на Вселената, но експертите в областта на астрологията силно ви съветват да записвате всичките си важни мисли и задачи, така че този канал за комуникация да не се срине поради липса на целите и мотивацията.

Това ще бъде идеалното време за интроспекция

Силният Марс в Лъв прави така, че вие ​​и аз понякога да не забелязваме нашите недостатъци, като същевременно поддържаме увереност. Оказва се, че тази увереност е фалшива, но с идването на власт на елементите на Земята в лицето на Девата, ситуацията ще се промени драматично. Марс в този знак ще се опита да се увери, че нашата увереност се основава на някакви основания, а не просто нещо престорено, пресилено.

Марс ще помогне на вас и аз да изберем правилния път, да започнем да се движим към целите, да преодолеем празните страхове и да работим чрез тези, които наистина съществуват. Червената планета ще се погрижи да спрем да се лъжем. Ще можем да отворим очи и да видим какво правим грешно и какво правим най-добре. Ще можем да анализираме грешките и да се научим да вярваме в себе си, както и да вземаме решения въз основа на факти, а не на празни догадки.

Намиране на почтеност и честност

Марс обикновено не обръща внимание на тези показатели и черти на характера, но по време на престоя си в Дева червената планета ще се постарае честността и благоприличието да започнат да надделяват над грубостта и неустоимата страст към печалба, богатство, изобилие.

Марс в Дева няма да има нищо против, ако вие и аз станем по-спокойни, а също и използваме по-дипломатични методи за влияние върху другите хора. Това е много важно, защото не винаги е необходимо да се използва груба сила. Понякога е важно да използвате интелигентност, хитрост, дипломация. Марс в Дева ще бъде щастлив, ако се опитаме да следваме творчески път или поне път, лишен от агресия.

Намален егоизъм

Марс в Лъв е обителта на егоизма, но в Дева тази планета ще иска да види нещо различно в теб и мен. Червената планета ще иска хората да си помагат. Тук не става дума за пълна саможертва, а за нещо като общи усилия, умерена доброта. Не трябва да забравяме собствените си цели и желания. Опитът за пълно разтваряне в делата и проблемите на деца, приятели, сродна душа и родители ще доведе до тотално опустошение в собствените им проекти и дела.

Трябва да търсим баланса. Именно с тази дума най-добре може да се характеризира присъствието на Марс в знака Дева. Това е време на баланс, умереност. Направете живота си царство на „универсалност“ – отпуснете се, харчете пари за себе си и за работа, насърчавайте бизнеса си, отделете време за учене. Всичко ще бъде наред, стига да не се хващате за едно нещо.

Ще можете да пътувате, тъй като през повечето време Марс ще бъде подпомаган от Меркурий. Тези две планети ще се съчетаят много добре, създавайки идеални условия за бизнес пътувания, търсене на нова работа, започване на нов бизнес. Важността на вашите дела не трябва да се диктува от външни фактори, а от вашите собствени желания.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?