Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Масов хейт заля жената на Крум Савов след излагацията й в „Черешката на тортата“
Масов хейт заля жената на Крум Савов след излагацията й в "Черешката на тортата"

Масов хейт заля жената на Крум Савов след излагацията й в „Черешката на тортата“

Жената на Крум Савов получи як хейт в „Черешката на тортата“, видя Ко4

Зрителите бяха подложени на „невъобразим тормоз“. Причината се оказа половинката на Крум Савов в кулинарната вакханалия „Черешката на тортата“. За да й помага, тя бе поканила специалистка по диетично хранене.

Зрителите обаче така и не успяха да узнаят нито едно кулинарно изкушение от тази интересна ниша на готвенето. Но пък се насладиха на килограм от силикон и голотия в процеса на подготовката на ястията.

Мая Савова не успя да запали зрителския интерес с интересни хрумки в диетичното меню, но пък центрира интереса в силикона.

Жената на спортния журналист Крум Савов винаги е приковавала вниманието с пищните си форми, но в този случай направо смая зрителите, защото заложи на засукана помощница с пищно деколте – бивша републиканска шампионка по фитнес в категория „Бикини“ Елица Жекова. „Тя е моето гуру в здравословното хранене“, похвали се Савова.

Нейна помощничка се оказа екс републиканска шампионка по фитнес Елица Жекова. Която Мая на спортния журналист нежно представи като „гуру в диетичното хранене“. Много от зрителите пък се пошегуваха, че помощничката на Мая на визия го докарва досущ като сестра на Джизъса заради неестествено бялата усмивка.

Само че освен екстеншъни, силикон на килограм, пищно деколте, огромни джуки и лигавене пред камерите, нищо сносно не видяха почитателите на кулинарното шоу.

„То бива корекции, силикони… ама и в предаване за готвене ли?!? Голяма излагация“, гласи един от многобройните коментари в мрежата.

„Гнусно, поне да си бе прибрала гривата в шапка, за да не ръси косми на кило. Пък и с тези дълги нокти, как ли ще приготви храна, от която да не ти се догади“,

„Тази повече прилича на щерка на Анита Мейзер или сестра на Благо Джизъса, с тези бели, конски зъби“, попиляха феновете на предаването двете „готвачки“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?