Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Мая Манолова демонстративно разходи новата си маркова чанта – струва колкото 6 нормални заплати! (СНИМКА)
Мая Манолова демонстративно разходи новата си маркова чанта - струва колкото 6 нормални заплати! (СНИМКА)

Мая Манолова демонстративно разходи новата си маркова чанта – струва колкото 6 нормални заплати! (СНИМКА)

Една от най-елегантните дами в родната политика определено е Мая Манолова.

Половинката на бившия военен министър Ангел Найденов отново бе забелязана на публично място с чанта на известна марка, чиято цена възлиза горе-долу на 6 минимални работни заплати (след корекцията за 2023 година).

С този скъп аксесоар Манолова се поклони пред делото на Васил Левски на гроба му в столичния храм „Света Петка“ по повод 150 години от кончината на Дякона, но погледите на хората бяха вперени в чантата й за 5 хиляди лева.

Лидерката на „Изправи се, България“ поднесе цветя пред паметната плоча на Левски в църквата, придружавана от част от своите партийни колеги.

Мая Манолова чанта

Видно от снимките, които бившата омбудсманка публикува във фейсбук страницата си, Манолова е нарамила дамска чанта на прочутата френска марка „ Диор “. Модната къща се слави с изключително високите си цени и ненадминато качество. Аксесоарът от черна кожа впечатлява с огромна катарама закопчалка с инициалите на дизайнерската къща.

Именно по това модни познавачи в социалните мрежи разконспирираха луксозната придобивка на Манолова. Цените на дамските чанти на „Диор“ варират между 3 и 10 хиляди евро на официалния сайт на марката. Въпросният модел, носен от бившето острие на БСП, не е от най-новата колекция на модната къща, но цената му била не по-малко от 5 хиляди лева, казват запознати.

Мая Манолова, която пред обществото се представя за закрилничка на бедните и онеправданите, от години държи на безупречния си външен вид и редовно се глези със скъпи придобивки в гардероба. Едва ли е купила фалшификат на марката, тъй като винаги е залагала на оригинални стоки, колкото и да са скъпи.

В годините назад е била засичана да носи шалове на „Луи Вюитон“, обувки на „Долче и Габана“ и любимия дизайнер на холивудските звезди – Кристиан Лубутен, за по няколко хиляди лева.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?