Home » KO4 STORY » Мечтаела да стане египтолог, а сега е обичана актриса и водеща, омъжена за волейболна легенда
Мечтаела да стане египтолог а сега е обичана актриса и водеща омъжена за волейболна легенда

Мечтаела да стане египтолог, а сега е обичана актриса и водеща, омъжена за волейболна легенда

Загадката на Sofia24.bg е свързана с една любима актриса, която е водеща и на популярно риалити.

Тя е родена на 20 септември 1989 г. в Русе. Учи в СОУПНЕ „Фридрих Шилер“ в града, а по-късно завършва „Първа езикова гимназия“ във Варна. Приета е още от първия път в НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов. Още преди да завърши академията през 2012 г., започва да се снима в български и чуждестранни продукции.

Познахте ли я? Тя е Ралица Паскалева.

През 2015 година завършва ускорен курс Film Acting в известната киноакадемия – NYFA – New York Film Academy в кампуса La Femis в Париж. На театралната сцена от 2011 до 2012 г. играе в театър „Българска армия“ в представлението „Както ви харесва“. Любопитно е, че цял месец играе в представленията „Médée, L’insomnie de l’amour monstre“ и „Casanova – Requiem for love“ в театър „Théâtre de l’Épée de Bois“ в Париж.

 Мечтаела да стане египтолог а сега е обичана актриса и водеща омъжена за волейболна легенда

Ралица Паскалева е известна с ролите си във филми и сериали, като „Кантора Митрани“, „Столичани в повече“, „Корпус за бързо реагиране 2: Ядрена заплаха“, „Името на краля 3“, „11А“, Елза в „Лабиринти на любовта“ и „Откраднат живот“.

От 2020 г. влиза като водещ в реалити предаването „Игри на волята“ (от втори сезон), където си партнира с Димо Алексиев. През февруари 2023 г. участва в риалити предаването „Като две капки вода“ с Димо Алексиев. Актрисата озвучава Терабайт в „Емоджи: Филмът“, озвучена в оригинал от Ана Фарис. Озвучава  също така и Жената-чудо в „DC Лигата на супер-любимците“, озвучена в оригинал от Джамила Джамил.

 Мечтаела да стане египтолог а сега е обичана актриса и водеща омъжена за волейболна легенда

Омъжена е за волейболната легенда Теодор Салпаров. Двамата имат син, като сега чакат второ дете. Актрисата и волейболистът станаха родители за пръв път през 2018 г., когато се роди синът им Максим.

Признава, че като малка е мечтаела да стане археолог египтолог. Сега обаче знае, че е взела правилното решение, избирайки актьорството като своя професия.

Любимият й филм е „Небесно царство“. Актрисата много обича да пътува, като  любимите й места в страната и чужбина са: Родният й град Русе, Танзания и Индонезия.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?