Home » КЛЮКАРНИК » Мечтите му рухват! Ричард ще го закъса здраво във „ВИП брадър“, чака го огромна каша
Ричард ще го закъса здраво

Мечтите му рухват! Ричард ще го закъса здраво във „ВИП брадър“, чака го огромна каша

Пишман инструкторът Ричард ще остане без никаква работа след участието си във „ВИП брадър“.

Напомпаният мъж до такава степен разочаровал клиентките си, че те се зарекли да не тренират вече с него. И бездруго не били доволни от тренировъчната му програма, тъй като им показвал какво да правят и след това не ги следял дали изпълняват правилно упражненията. Една от звездните му клиентки е Маги Желязкова, която също се възмутила от представянето му в шоуто и си намерила нов фитнес инструктор.

Наши източници издават, че Ричард е влязъл в Къщата без хонорар.

Неговата цел е да се популяризира. Неслучайно си е платил и титлата Мистър София. Това разкритие направи преди време Джулиана Гани, като дори обяви и сумата, която е дал за първото място – 3200 лв.Най-интересното е, че Ричард се опитва да се докаже като мъжкар в шоуто. Той отказа една от мисиите, в която мъжете трябваше да са прислужници да жените и да се занимават с домакинската работа. „Много странно защо реагира така. Не можел да гримира, не можел да среши косата на Розмари, не можел да й носи вода… А в същото време компанията му е от мъже, които открито заявяват обратната си сексуална ориентация. Как не се срамува да обикаля заведенията с тях“, казва пред ‚ШОУ‘ запознат с приятелския му кръг.

Момчето се бута навсякъде и сам признава, че иска до 3 години да стане милионер.

За тази цел му трябва популярност, за да може по-лесно да пласира името си. Отделен е въпросът дали иска да се доказва като фитнес инструктор или като нещо друго. Тъй в светските среди упорито се шушука, че е жиголо и услугите му често са ползвани и от мъже. Дали това е истината обаче, ние не можем да сме сигурни. Само Ричард знае колко е трънлив пътят към мечтаната слава.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?