Горещи новини

Мика Стоичкова показа мъжа на сърцето си – наистина ли е толкова по-млад?! (СНИМКИ)

Мика Стоичкова показа мъжа на сърцето си - наистина ли е толкова по-млад?! (СНИМКИ)

Макар да избра за свой дом САЩ, а не България преди време, голямата дъщеря на Христо Стоичков – Михаела (Мика), успява да поддържа интереса към собствената си персона и хиляди българи я следват в социалните мрежи.

След раздялата с бащата на дъщеричката си, Мика Стоичкова изживя няколко бурни връзки, но се старае да държи личния си живот далеч от медиите.

Сега обаче явно нещата са сериозни и футболната щерка най-сетне показа в лице  младото си гадже, за което се говори от известно време. Слуховете я свързваха с неизвестен младок, а разликата във възрастта им, според „запознати“, се очертваше от поне 10 години. В крайна сметка младежът е на 33 и далеч не е толкова малък, колкото се твърдеше. Той се казва Мартин Трайков и макар до момента да беше упорито скрит на кадрите ѝ в Инстаграм, Мика вече не смята да го пази и от злите очи.

Мика гадже

Двамата отмарят край морето, като романтичната почивка успешно съвпадна и с нейния най-личен празник – 35-ия ѝ рожден ден. Щерката на легендарния ни футболист е родена на 10 юли в София и макар животът ѝ често да се свързва с чужбина, все пак сега се обзаведе с българско гадже. Въпреки че досега Мика избягваше да коментира връзката си, може би слуховете за възрастта му са ѝ дошли в повече.

Мика Стоичкова гадже

С риск да подразни любопитните, тя показа снимка, на която вметна като коментар “1988 – 1990”. Дали въпросните цифри показват евентуалната му година на раждане, не е съвсем ясно. Така или иначе Трайков май не е толкова млад, колкото му приписваха слуховете. Колко ще продължи лятната им тръпка и ще се превърне ли в спокойна есенна любов, предстои да видим.

Мика Стоичкова гадже

Твоят коментар

Be the first to comment on "Мика Стоичкова показа мъжа на сърцето си – наистина ли е толкова по-млад?! (СНИМКИ)"

Какво мислите?