Милена от „Ергенът“ загубила баща си преди 2 г.

Milena ot Ergenyt zagybila bashta si predi 2g

Милена от „Ергенът“ загубила баща си преди 2 г.

Това разкри самата тя часове след като напусна формата.

Това бил най-трудният момент в живота й. Споделя, че той е бил много толерантен човек и е сигурна, че е щял да я подкрепи и да се радва за нейното представяне.

„С него винаги сме се разбирали. Духовното общуване между нас беше огромно. Той щеше да ми каже – ако така го почувстваш, направи го!“, каза още тя.

И заговори за участието си в „Ергенът“:

„Наистина си отдъхнах и се почувствах освободена. Нямаше за какво да съжалявам. Останах с приятни впечатления и винаги ще си спомням думите на Алек на раздяла“.

Това каза ергенката Милена в „Преди обед“, след като снощи не получи роза и напусна риалитито. Тя добави, че всеки има право да хареса или не някого и напълно разбира Алек и уважава решението му.

„Но разбрах, че красотата е в разнообразието. Срещнах различни момичета, с които трудно бих се срещнала във всекидневния си живот. От всяка научих по нещо“, добави Милена.

Тя призна, че майка й се отнесла скептично към участието й в „Ергенът“, но накрая получила и нейната подкрепа. Баща й починал, но тя смята, че и той би застанал до нея.

„И двете със сестра ми знаят, че аз се притеснявам. Но ме подкрепиха, защото разбраха, че ми е истинска мечта да срещна любовта. Чувайки поканата за една приказка, която може да завърши с щастлив край, беше добро предизвикателство за мен“, каза още Милена.

Според нея другите момичета в имението харесват повече прожекторите, а не толкова Алек.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Милена от „Ергенът“ загубила баща си преди 2 г."

Какво мислите?