Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Милионерският живот на децата на Васил Терзиев (Уникални снимки)
Милионерският живот на децата на Васил Терзиев (Уникални снимки)

Милионерският живот на децата на Васил Терзиев (Уникални снимки)

Двете дъщери на кандидата за кмет на София от ПП-ДБ Васил Терзиев живеят досущ като холивудски знаменитости, видя „Ретро”.

Ива и Емма са ученички в Американския колеж в столицата, а макар да нямат още пълнолетие, вече са обиколили почти цялото земно кълбо.

Двете дъщери на кандидата за кмет на София – Емма (вляво) и Ива

Ежедневието на милионерските отрочета е изпълнено със скъпарски пътувания до екзотични дестинации, плавания с яхти за милиони, лъскави партита и безгрижие. Сред местата, до които са пътешествали, са най-красивите острови в целия свят – Малдивите, където са се потопили в разкоша на 5-звезден ризорт, в който нощувката коства около 700 долара. Били са и на далечния и изумително красив остров Мавриций, намиращ се насред Индийския океан, в близост до Мадагаскар.


Дъщерята на Терзиев Ива на плаж на остров Мавриций


Семейство Терзиеви почива само в елитни 5-звездни ризорти

Точно там посрещнали настъпването на 2023 г. с парти в открити води на борда на невероятна яхта. През това лято пък са плавали в продължение на седмици отново с яхта около Цикладските острови – най-скъпите в Гърция, като всеки ден са акостирали край различни курорти и лагуни. А в края на август са били и в Париж на шопинг за старта на новата учебна година. От снимките е видно още, че любими техни дестинации са Египет, Португалия, Турция и Италия.

Ива позира на Малдивите

Двете сестри пътешестват в чужбина заедно, но докато Емма е пестелива на снимки в социалните мрежи, то Ива не пропуска да споделя купища фотоси от всяка семейна почивка. Скоро тя ще отпразнува своя 17-и рожден ден, а миналата година партито се състояло в елитен столичен клуб, намиращ се на покрива на гранд хотел „Милениум”, където цяла нощ рожденичката и компанията й от близо 30 гости купонясвали безспир.

Ива с майка си Милена на Нова година

Любопитна подробност е, че в интернет пространството девойката е споделила няколко снимки със своята майка Милена, но нито една с баща си Васил. Както „Ретро” писа за пръв път, упорито се говори, че кандидатът за кмет на София е в развод със своята съпруга, с която са заедно от 20 години. Съвсем възможно е освен с жена си Терзиев да е в обтегнати отношения и с дъщерите си. Близки до семейството разкриват, че инициативата за бракоразводното дело дошла от Милена. Тя подала документи за разтрогване на брака след тежък скандал с мъжа си, а семейните им дрязги и проблеми се пазят в абсолютна тайна, за да не навредят на предизборната кампания и имиджа на кандидата за кметския стол в столицата.

Съпругата на Терзиев отказва да се появява на предизборните му мероприятия

Впечатление прави обаче, че съпругата на Терзиев нито веднъж не се е появила публично, за да подкрепи мъжа си в изборната надпревара. За нея се знае единствено, че е негов набор, че е завършила НБУ, занимава се непрофесионално с конна езда и участва в бизнес империята му.


През лятото Терзиеви обикаляли с яхта из гръцките острови


Ученичката Ива на шопинг в Париж преди старта на учебната година

 

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?