Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Милица от „Тоника“ младее с градинска гимнастика
Милица от „Тоника“ младее с градинска гимнастика

Милица от „Тоника“ младее с градинска гимнастика

Ходя боса по тревата, не спазвам диети, признава 65-годишната естрадна звездa

Естрадната легенда Милица Божинова е баба на трима внуци, но продължава да изглежда завидно младолика. Звездата от обичаната група „Тоника“ през лятото ще навърши 66 години, а досега нито веднъж не се е подлагала на пластични операции и разкрасителни процедури при специалист за разлика от повечето си свръхсуетни колежки в бранша. Въпреки това кожата ѝ изглежда като на порцеланова кукла, а теглото ѝ не е мръднало през последните 30 години, констатират почитателите ѝ.

„Питали са ме много пъти каква е тайната на младостта ми, но тези въпроси само предизвикват усмивка на лицето ми. Нямам тайни, не пазя диети, нямам пластични операции. Поддържам добрата си форма с градинска гимнастика и много разходки из Витоша.

Обичам планината и винаги намираме време да се разходим. Често ходя боса по тревата на вилата ни, почивам си от всички мисли, никога не мисля за нищо и никого негативно. Ако това е тайната ми за здрав дух, ето, имате я“, споделя гласовитата певица.

По завет на Баба Ванга Милица знаела, че контактът със Земята е изключително важен, затова редовно ходела боса в градината си, за да пречиства енергийните си потоци и да се зарежда със сили. Смятала, че на това дължи баланса и хармонията не само в душевния си свят, но и в излъчването и външността си.

„Стремя се да живея природосъобразно, така се и храним. Убедила съм се, че диетите докарват повече килограми, затова понякога се ограничавам в нещо, но никога не съм правила драстични диети. Динамиката на дните и нощите ни не позволява да трупаме килограми. С мъжа ми дори по празници сме на работа, не се оплаквам, разбира се, радвам се, че сме сред приятели“, разкрива Божинова.

Певицата е известна с афинитета си към кулинарията и неведнъж е изумявала зрителите с уменията си в кухнята от малкия екран. Почти нямало ден, в който естрадната легенда да не приготвя домашни вкуснотии, а продуктите, които оставали, използвала за подмладяващи маски.

Никога не купувала от търговската мрежа, защото знаела, че от натуралните природни блага по-хубаво няма. Обичала да си прави масажи на лицето с краставица, а любимата ѝ маска била с жива мая. Смесвала 1 кубче с малко прясно мляко, така че да се получи гъста кашичка. Сместа се нанасяла върху лицето и шията, а след 5-10 минути се отмивала старателно с вода.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?