Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Министър Вълчев след инцидента в Яна: Вдигането от чин от учител и удрянето е недопустимо, това е за дисциплинарно уволнение
Министър Вълчев след инцидента в Яна

Министър Вълчев след инцидента в Яна: Вдигането от чин от учител и удрянето е недопустимо, това е за дисциплинарно уволнение

Бизнессътрудниците на убитата бизнесдама Станка Марангозова бяха разпитани днес. В момента продължават да се привикват всички, с които жената е общувала, научи КОЧ.

„Нали се сещате, че няма какво да кажа“, отвърна лаконично пред медията ни Динко Геров, с който Станка участва в обща фирма и е най-големият й бизнессъдружник. Потресен от драмата, той затвори веднага телефона, без да отговори дали убитата е имала някакви страхове за живота си, които да е споделила с него.

Проверка на медията ни показа, че основната фирма, с която се е занимавала застреляната жена е „БГ НЮ ЕНЕРДЖИ“ ЕООД, тя е предлагала консултантски услуги, като офиса на фирмата е в именно в столичния квартал „Младост“, където бяха последните мигове живот на Станка.

Нейни познати споделят пред медията ни, че Марангозова се е отдала изцяло на работа си в тази фирма и много искала да я развива.

Освен в нея, справките показват, че убитата бизнесдама е участвала в още 4 фирми, свързани със строителния бизнес.

Криминалистите разследват като основана версия в момента това, че Станка е нарушила големи бизнеинтереси.

Както Lupa.bg вече информира, името на застреляната Станка Марангозова е забъркано в куп финансови афери. Тя самата също се е обявявала приживе за жертва на крупна измама, заради която й отнели мезонета в София. Срещу Марангозова има обвинение, че е източила почти 66 милиона лева чрез финансова пирамида.

Станка е обвинена, че от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила сумата от 65 536 705,98 лв., сочи обвинителният акт срещу нея,. Той е внесен от Софийската градска прокуратура. В началото на ноември 2011 г. тя е арестувана от ДАНС за пране на пари. Малко по-късно в телевизионен ефир обвинява син на бивша министърка, че я е измамил. Обвиненията й изглежда са безпочвени, тъй като не водят до обвинение на мъжа, когото Станка набеждава.

Източник: лупа

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*