Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Мира Добрева: Разбрах, че това е моят край и си тръгнах. Не искам да се връщам по никакъв повод пред камерата
Мира Добрева: Разбрах че това е моят край и си тръгнах. Не искам да се връщам по никакъв повод пред камерата

Мира Добрева: Разбрах, че това е моят край и си тръгнах. Не искам да се връщам по никакъв повод пред камерата

„Това, което ми се случи, беше веднага, след като написах романа си „Светулки зад решетките. 2 години и половина живях, все едно до мен има залепена електричесак жичка – биеше ме ток“.

Това каза журналистът Мира Добрева, която представи романа си „Светулки зад решетките“ пред Георги Любенов „Денят започва“.

„Давам си сметка, че съм се променила. Има нещо, което в мен е различно. Много по-щастлива съм, защото сега осъзнавам същината на живота и виждам, че много малко време ни остава, за да обръщаме внимание на хората. Като мислим и правим лошо, и на другия не му е добре, но и на нас. По-смирена съм, сега не се ядосам за някакви неща. Жалко е, че човек трябва да преживее такова нещо, за да го осъзнае“

„Моите последователи във фейсбук ми казват, че съм станал различен живот. Осъзнах, че животът е кратък и може да свърши утре. Искам да го живея така, че ако свърши утре, да затворя очи и да си кажа: „Струваше си да го живея“.

„Пише ми се повече, отколкото ми се прави всичко останало. Но пък ми се правят филми повече, отколкото ми се водят предавания. С радост и увереност напуснах предаването „Отблизо“.

Не искам по никакъв повод да се връщам пред камера. Не мога да дам повече, отколкото дадох. Сега искам да правя документални филми“, допълни тя.

Водещата и дъщеря й Лора разказаха, че са изключително близки и се стараят да се виждат възможно най-често. Те се чуват буквално всеки ден по телефона. И всичко си споделят. Самата Мира разкри, че в живота си има неща, които не е казвала на никого другиго, освен на дъщеря си Лора.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?