Home » КЛЮКАРНИК » Миската Венцислава Тафкова шокира: Познавам лично Евгени Генчев и това, което виждате, е пълна лъжа!
Миската Венцислава Тафкова шокира: Познавам лично Евгени Генчев и това което виждате е пълна лъжа!

Миската Венцислава Тафкова шокира: Познавам лично Евгени Генчев и това, което виждате, е пълна лъжа!

Бившата Мис България – Венцислава Тафкова, която все гледа да се набута под светлините на прожекторите, успя да се навре и в „Ергенът“. Но не като кандидатка за сърцето на Евгени Генчев, а като негова лична позната, за каквато се изтъкна.

Интересно щом се познават толкова добре, защо той не е проявил интерес към нея, но това е отделна тема…

Тафкова настоя да се знае, че всичко, което се говори и уж се показва за пианиста, е лъжа. Тя обясни, че семейството й се познава с него и родителите му като те били страшно мили, възпитани и успели хора. Имали няколко бизнеса като верига фризьорски салони, а също и няколко сгради, които отдавали под наем.

„Това са прекрасни хора, а Евгени мога да се закълна, че е страшно добро и фино момче. Дори и да го покажат пред камерите като фалшив, дръпнат, странен или каквото и да е друго, той не е такъв. Евгени, когото познавам, е стойностен човек и затова се съмнявам, че ще намери наистина любовта в този формат“, казва Тафкова.

Според нея победителката и в този сезон на „Ергенът“ ще бъде фиктивна, но тук вече смеем да й противоречим.

Да си провери Венцито информацийката по-добре, защото отдавна вече е ясно, че Генчев се влюбва лудо във формата и все още е с избраницата си.

Източник: Клюки

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?