Новините на фокус
Home » СВЯТ » Мистерията е разбулена! Ето какъв е специалният чип, който Джокович носи и какво прави!
Мистерията е разбулена! Ето какъв е специалният чип който Джокович носи и какво прави!

Мистерията е разбулена! Ето какъв е специалният чип, който Джокович носи и какво прави!

Новак Джокович надви Каспер Рууд от Норвегия с 3:0 (7:6, 6:3, 7:5) и записа исторически успех на Ролан Гарос. Оказва се, че той разчита на специален чип, който по-наблюдателни фенове забелязаха, още от началото на турнира.

Чипът е изобретен от Фабио Фонтана, а технологията има много предполагаеми полезни свойства.

Според него може да помогне при Паркинсон, Алцхаймер, мигрена, множествена склероза. Това е някаква лазерна технология, която се казва „Taopatch“. Идеята е тялото да получава светлина, която да го захранва 24/7. Това прави тенисиста по-силен и го предпазва от травмите.

Изобретателят Фабио Фонтана, обясни, че неговата технология лекува също мигрена, множествена склероза, Алцхаймер и Паркинсон.

„Малкото копче“, което виждате на гърдите му, когато си сменя фланелката, е само част от системата – има и второ на гърба му, на важно място до седмия прешлен“, обясни италианецът.

Фотнана е от някои наричан модерен магьосник, но с нотка ирония, защото много хора го смятат за измамник.

В крайна сметка фирмата му има оборот от 3 милиона на година, в нея работят 20 служители. Джокович намира прилика между себе си и Железният човек, благодарение на специалният чип. Факт е, че на полуфинала срещу Алкарас не показа никакви слабости, въпреки че вече е на 36.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?