Home » КЛЮКАРНИК » Мистерия! Военни пазят Емануела извън „Биг Брадър“
Мистерия! Военни пазят Емануела извън „Биг Брадър“
Мистерия! Военни пазят Емануела извън „Биг Брадър“

Мистерия! Военни пазят Емануела извън „Биг Брадър“

Военни пазеха фолкпевицата Емануела, докато имаше участие в столична дискотека. Гардовете, които се грижеха за сигурността й, бяха пременени в зимна военна дегизировка. В момента фолкпевицата участва в риалити шоуто „Биг Брадър“, но е подписала договор да излиза от къщата и да ходи по участия. Така редом с печалбата от формата тя заработва и хонорари от пеене, писа „България Днес“.

Тя излиза по 3-4 пъти седмично, като има изяви не само в София, но и в Пловдив, Благоевград и други близки дестинации. По време на турнетата си тя зорко е следена от екип на предаването, за да не се среща с близки, да не комуникира с тях и да не е облагодетелствана да научава новини от външния свят.

Емануела не успя да поговори с най-близките си хора дори и на рождения си ден, който отпразнува в столична чалготека. А на последното й участие се видя, че дори не бяха допускани нейни почитатели до сцената. Тя не отказва автографи и обича да се снима с феновете си, но този път охраната не допусна никой да я приближава, за да не бъдат нарушени правилата в къщата.

Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?