Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Мистерия в Nova! Стартира ли отново “Господари на ефира”
Мистерия в Nova! Стартира ли отново “Господари на ефира”
Мистерия в Nova! Стартира ли отново “Господари на ефира”

Мистерия в Nova! Стартира ли отново “Господари на ефира”

„Господари на ефира“ няма да се излъчва по Нова тв и през февруари, научи ko4.

„Господари на ефира“ няма да се излъчва по Нова тв и през февруари. Забавното предаване отсъства от предстоящата програма на телевизията, а екипът му ще продължи да е в отпуск и през този месец „Господари на ефира“ няма да се излъчва по Нова тв и през февруари. Забавното предаване отсъства от предстоящата програма на телевизията, а екипът му ще продължи да е в отпуск и през този месец.

Преговорите между „Господари на ефира“ и Нова тв продължават, казаха от медията. „Още водим разговори. Екипът ще е в отпуск и през февруари. Който може, изчаква, който може, намира нещо друго да прави“, каза продуцентът на предаването Джуди Халваджиян пред „24 часа“. Нито една от двете страни не се наема да каже кога и как ще завършат разговорите. Затова и писанията на жълти медии, че предаването се връща през март, са чиста измислица, казаха от екипа на шоуто.

„Господари на ефира“ отсъства и от програмния справочник за най-интересните тв предавания за февруари, който се прави всеки месец от рекламна агенция „Пиеро 97“. Справочникът е ориентир за цената на рекламата във всички тв предавания, пише крос.бг. Така 30 сек в „Като две капки вода“ (продуцент Магърдич Халваджиян), което стартира на 25 февруари, струват 11 785 лв. Рекламният клип в Hell\’s Kitchen (26.2.) е 9130 лв.

Този месец тръгват и новите предавания по Би Ти Ви. 30 сек в „Мастършеф“ (25.2.) струват 10 363 лв., толкова са и в „Смени жената“ (27.2.). Най-скъпо е в „Гласът на България“ (24.2.), където за 30 сек цената е 13 264 лв.

Източник: www.marica.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?