Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Мис България Елизабет Кравец е девствена?
Мис България Елизабет Кравец е девствена?

Мис България Елизабет Кравец е девствена?

Мистерията около Мис България 2023 се задълбочава. Нейният произход вълнува много хора, а се оказа, че тя не е тази, за която се представя.

Истинското й име не е Елизабет, а Елизавета. Това става ясно от предишни нейни медийни изяви, а и от Фейсбук профила й. Там пише „Елизабет”, но се вижда, че е коригирано, защото линкът се казва „елизавета-кравец”.

Под името Елизавета гостува и в „Шоуто на Слави” преди 4 години. След това има статии, в които се споменава именно като Елизавета, а и точно с това име печели онлайн вота на „Мис Варна”.

Не е ясно защо миската си е сменила името, но поне фамилията й е истинска. Тя има три жителства – украинско, израелско и българско. Родена е в Украйна, но баща й е евреин. Майка й пък е българка и семейството живее в България от 12 години насам.

Интересна подробност е, че Мис България 2023 никога не е била виждана с гадже. Според някои дори още е девствена, което е жив шок, предвид външността й. Може би е твърде взискателна и чака принца на бял кон.

„Винаги ги имаше ухажорите, но сега са повече. Той трябва да ме обича, да бъде джентълмен и да е висок“, каза Кравец пред bTV

Кравец е само на 18 г. и не е известно да има корекции по себе си. Тя твърди, че се чувства съвършена и няма потребност да коригира нищо.

„Планирам да съм актриса и водеща на новини, или предавания“, каза „Мис България“ 2023 Елизабет Кравец.

Тя каза, че нищо не се е променило в живота ѝ, след като е станала „Мис България“.

„Заслужената „мис“ е умна, интелигентна, харизматична и красива“, добави Кравец.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?