Home » КЛЮКАРНИК » Мис България посече Диона: Трябва да бъде осъдена на затвор, и то за дълго
Мис България посече Диона: Трябва да бъде осъдена на затвор и то за дълго

Мис България посече Диона: Трябва да бъде осъдена на затвор, и то за дълго

„Никой не бива да шофира след употреба на такъв тип вещества, без значение дали е популярна личност, или не! Крайно време е да се вземат по-сурови мерки и всеки с доказана вина да бъде осъден на затвор, и то за дълго! Без изключения!“

Така Мис България Венцислава Тафкова коментира пред свои последователи зачестилите инциденти на пътя с шофьори, употребили алкохол и наркотици. Попитана какво е мнението за публичните личности, хванати дрогирани зад волана, моделката е категорична, че присъдата трябва да е ефективна.

Макар да не спомена конкретни имена, за всички стана ясно, че миската визира и актуалния случай с Диона, която наскоро бе арестувана заради шофиране под въздействието на забранени субстанции.

Тафкова, която скоро ще се изявява на сцената като фолк певица, подчерта, че самата тя никога не е употребявала наркотици и алкохол и й е трудно да разбере хората, които го правят.

„Все си мисля, че щом можеш да си позволиш финансово дрога, не би било проблем да си хванеш и такси. Това, че си избрал да си провалиш живота, не означава, че трябва да погубваш и чуждия!“, гневна е Тафкова.

Диона далеч не е единствената популярна личност у нас, хваната да шофира с дрога и алкохол в кръвта.

Преди няколко месеца съпругът на Мария Игнатова – Ивайло Цветков-Нойзи, бе арестуван с 2,52 промила алкохол в кръвта. Тези дни стартира делото срещу журналиста, когото го грозят от 1 до 3 години затвор.

Изпълнителите Жана Бергендорф и 100 кила също са били спипвани дрогирани зад волана, а актьорът Явор Бахаров бе осъден на пробация след серия от подобни издънки. Шеф Андре Токев пък излежа присъдата си от 5 месеца затвор, след като бе хванат да шофира пиян.

Всички споменати личности публично се извиниха и поискаха прошка от обществото. Единствено Диона продължава да твърди, че е невинна с обяснението, че същия ден е приела Нурофен и Колдрекс, а следите от дрога може да са остатъчни отпреди месец.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?