Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Мишо Шамара към Бойко Борисов: Свиньо мръсна, ти си един тъп селянин от Банкя! (ВИДЕО)
Мишо Шамара към Бойко Борисов: Свиньо мръсна

Мишо Шамара към Бойко Борисов: Свиньо мръсна, ти си един тъп селянин от Банкя! (ВИДЕО)

Проблемът на Мишо Шамара с Бойко Борисов и ГЕРБ датира от поне 5 години. Още през 2013 г. рапърът беше един от най-отявлените противници на управляващата партия.

Към днешна дата явно нещата не са се променили особено. Бившият брадър записа и публикува във Фейсбук видео, на което си позволява да обижда премиера и да иска да си ходи от власт. Мишо Шамара, в типичен свой стил, използва много груб език. Език, който може да му навлече доста проблеми в съда, ако министър-председателят се засегне и реши да му отмъсти.

Рапърът нарича премиера “тъп селянин от Банкя”, “свиньо мръсна” и използва още куп подобни цинизми. Това е стилът на Шамара и той с това е известен.

Интересното е, че рап звездата дори не живее в България в момента, но явно продължава да ненавижда Бойко Борисов. Варненецът и семейството му от 4 години насам се подвизават в САЩ, където той кара такси, за да се издържа.

Мишо обаче явно не иска да бъде забравен от българите и често пуска видеа, в които обижда някого. Преди месеци той публикува едно такова срещу българите, които мразят циганите.

Изгледайте видеозаписа и преценете сами дали Мишо Шамара не преминава границата спрямо Бойко Борисов!

https://www.facebook.com/nezakonni/videos/509415352829666/

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*