Home » KO4 STORY » Млада жена купи стара къща от 1890 година, в която откри тайна стая в мазето-Ето какво имаше в нея!
Млада жена купи стара къща от 1890 година в която откри тайна стая в мазето-Ето какво имаше в нея!

Млада жена купи стара къща от 1890 година, в която откри тайна стая в мазето-Ето какво имаше в нея!

21-годишната Фелисия Лала търсеше нов дом дълго време и в крайна сметка си хареса малка къща, построена през 1890 година. Според нея сградата съчетава „винтидж чар и много история“.

Когато американката оглеждала мазето на сградата с брокер, той забелязал странна стена зад тежък старинен шкаф.

Фелисия видяла врата между пролуката на килера и стената.

Старият собственик признал, че няма ключове от тази врата и никой не я е отварял от десетилетия. След като приключила сделката момичето решило да разбере повече за мистериозната стая.

Стаята била пълна със стари изрезки от вестници, снимки и пощенски картички. Там имало и книга за дентална рентгенография, а в ъгъла имаше странна машина. Момичето разбрало, че е открило фотоувеличител за черно-бели снимки. Тя извикала по-голямата си сестра, която работи като фотограф, за да огледа находките. Сестра ѝ обяснила, че стаята е използвана като тъмна стаичка за проявяване на снимки.

Фелисия опитала да разбере кой е живял в къщата преди десетилетия. Тя обаче не успяла да открие точна информация за предишните собственици.

Момичето още не е решило какво да прави с новото помещение. Все пак решението й е да подари фотографското оборудване на някое училище, където има кръжок по фоторафия.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?