Home » ЗА МЪЖЕТЕ » ММА боецът Мариян Димитров: „Да, аз имам татуировка и брада, но не съм агресор“
ММА боецът Мариян Димитров: "Да аз имам татуировка и брада но не съм агресор"

ММА боецът Мариян Димитров: „Да, аз имам татуировка и брада, но не съм агресор“

„Да, аз имам татуировка, но не съм агресор! Да, аз имам брада, но не съм насилник! Да, аз имам изразена физика, но не съм убиец!“, това написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук ММА боецът Мариян Димитров.

Поводът за думите му е случаят с 18-годишната Дебора, която бе нарязана с макетно ножче от Георги Георгиев от Стара Загора. Той е работил като охранител в заведение в града. Татуировката на лявата ръка на Георги – „Свобода или смърт“, също стана обект на коментари – един от най-популярните е този на Георги Господинов: „Патриотизмът им татуиран, ножовете им макетни, свободата им – смърт“.

Според Мариян Димитров обществото е лепнало етикет на спортистите и те са заклеймени като агресори, насилници и убийци.

„Аз съм Мариян Димитров, професионален спортист и баща на двама сина. В последните часове, дори и дни, наблюдавам едно нагнетяване по нашумялата тема с Дебора, нарязаното момиче от Стара Загора и лепването на етикет и слагането под общ знаменател на нас спортистите като агресори, насилници и убийци“, написа Димитров.

ММА боецът е на мнение, че политическият елит много удобно използва медиите и личната драма на едно пострадало момиче, за да трупа дивиденти.

„Искам да се обърна към политическия елит, който много удобно използва медиите и личната драма на едно момиче, за да трупа дивидент за себе си и да хвърлят помия върху опонентите си. Жалко е! Не го правете!“, добави той.

Мариян Димитров написа, че е твърдо против агресията. Той е категоричен, че убийци и насилници не се раждаме, а в такива се превръщаме.

„Аз съм спортист, но не съм от „онези“, на които Вие слагате етикет! Аз съм твърдо против агресията и насилието и не веднъж съм излизал с тази позиция. Затова, много Ви моля, между нас има родители и примери за подражание, а не убийци, както някои силно се опитват да ни изкарат!“, завършва публикацията си ММА боецът.

Към поста си той прикрепи и фото, на което позира с двете си дечица.

ММА боецът Мариян Димитров: "Да аз имам татуировка и брада но не съм агресор"„Бащата посява, а майката дава живот. Родителите възпитават, учителите дават знания. Убийци и насилници не се раждаме, а в такива се превръщаме. Брадата, татуировките и мускулите не ни правят такива.

Ще ви дам пример с едно име: Тед Бънди. Той не е татуиран, но е насилник. Той не е с голяма брада, но е убиец. Тъй че, нека бъдем смирени и разграничаваме нещата, стига с тези клиширани нападки“, добави още в коментарите под поста си Мариян.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?