Горещи новини

Много грозна история с възрастна жена пред „Кауфланд“

Grozna istoriq s vuzrastna jena pred Kaufland

Рецидивистът Наско Караманов подписа споразумение за ефективна присъда от 3 години и 6 месеца за кражба на пари и лични вещи, на обща стойност 76 лв. от възрастна пловдивчанка, предава Plovdiv24.bg

Инцидентът е станал на 23 януари 2024 г. Пенсионерката по болест В.Б. пазарувала в хипермаркет „Кауфланд“ на бул. „Цариградско шосе“. Сложила продуктите в количка, която й помагала и за придвижване, когато обвиняемият Караманов я блъснал, издърпал портмонето й, в което имало 65 лева, и побягнал. С част от парите си купил цигари и хероин. Пет дни по-късно бил задържан и оттогава е в ареста.

Делото за кражбата бе проведено по реда на особените правила, при което обвиняемият признава фактите и обстоятелствата и не се разпитват свидетели. Сключва се споразумение с прокуратурата, което се одобрява от съда. Открадната сума е била изцяло възстановена и потърпевшата заяви, че няма други претенции.

Наказанието от 3 г. 6 месеца ще се изтърпява при строг режим. Присъдата влиза в сила веднага. Караманов ще плати и разноските по делото в размер на 503 лева.

 

Твоят коментар

Be the first to comment on "Много грозна история с възрастна жена пред „Кауфланд“"

Какво мислите?