Home » ЗА ДАМИТЕ » Много жени го носят в чантата си, без да са наясно, че носи нещастие и бедност
Много жени го носят в чантата си без да са наясно че носи нещастие и бедност

Много жени го носят в чантата си, без да са наясно, че носи нещастие и бедност

Фън шуй, древната китайска наука за подреждане на дома и привличане на положителна енергия, може да се приложи и към чантите и портфейлите.

А именно , смята се, че ако носите в себе си сметки, използвани карти, смачкани пари и ненужни вещи, значи привличате лоша енергия и неблагоприятно финансово положение.

Според фън шуй чантата и портфейлът са изключително важни за енергията и се смята, че теглото на чантата или това, което носите в нея, може да повлияе на вашата енергия и развитието на вашата съдба.

Погледнете чантата си, независимо дали е голяма или малка, както и раницата или чантата за кръста. Експертите по фън шуй предупреждават, че определени неща никога не трябва да се носят в тях.

Важно е да има ред в торбата. Ненужните неща „крадат“ енергия и внасят хаос. Изхвърлете всичко, от което вече не се нуждаете, от чантата си и организирайте хаоса, като подредите нещата в отделения. Смята се, че редът ще ви донесе по-лесно вземане на решения. Старите карти, ненужните хартии и сметки, които държите в чантата си, ви връщат в миналото, привличат тежест и безпаричие. Означава, че символично носите със себе си стари проблеми и ненужни грижи или по-скоро живеете в миналото. Прекъснете лошата карма, като я изхвърлите.

Първото нещо, което трябва да направите, когато организирате чантата си, е да вземете дребните монети, което гарантирано носите на дъното й, а след това и всички останали пари, които са разпръснати из отделенията. Сложете всичко заедно в портфейла си. Парите трябва да се съхраняват изключително в него. Фън шуй показва, че парите, пръснати в торба, привличат бедност, липса на финанси и поставят енергийни блокажи по пътя на развитието.

Чантата трябва да е солидна и спретната, което е знак за късмет и надеждна защита. Кокетната чанта носи хармония и пази хармонията, а се смята, че бизнес чантата трябва да е спретната, качествена и издръжлива. Той символично представлява вашата „чанта с пари“ . Тя е символ на финансово благополучие.

Специалистите по фън шуй посочват, че чантата не трябва да е прекалено тежка, защото символизира тревоги и бреме. Смята се, че човек не трябва да държи чантата на пода, защото привлича лоши финанси. Според фън шуй подредеността, чистотата, спокойствието и хармонията трябва да бъдат поставени навсякъде и във всичко, затова се уверете, че чантата ви е подредена и организирана.

Според древните вярвания дафиновият лист е форма на талисман или амулет и се е смятало, че ако го носите в портфейла си или го поставите под изтривалката, ще привлечете богатство и пари. Дафиновият лист е билка, която се използва от векове в кухнята, но и в служба на здравето като естествено лекарство. Във фън шуй и според народните вярвания има магическо свойство, смята се, че може да привлича пари и да сбъдва желания.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?