Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Много спекулации за финала на “Ергенът”3, ето какво ще става
Надежда Вишева.

Много спекулации за финала на “Ергенът”3, ето какво ще става

Много зрители губят интерес към предавания, за които предварително се знае как ще свършат. В последният сезон на “Игри на волята” например се знаеше, че Иван Рълев ще е победител още от началото му.

За новия сезон на “Ергенът” пък изтече информация, коя го печели, още преди да започне излъчването му. Според нея, това е Нани – Надежда Вишева.

В последната надпревара тя побеждава Магдалена.

Въпреки това краят на романтичното риалити тъне в мистерия. Причината е, че самият финал има две части – не е важно само коя ще получи последната роза, но и дали Алек ще ѝ поднесе пръстен или не.

Упорито се тиражира, че Ергенът този път ще избяга от избора на дама на сърцето му. Той няма да предложи брак и дори няма да каже това на победителката лично, а чрез писмо.

Това е възможно най-драматичния финал, заради което е и малко съмнителен. Нищо чудно клюката за него да е пусната съзнателно от продукцията, за да се запази интригата.

“Ергенът”3 се обсъжда активно не само във форуми и в социалните мрежи, но и от поредица от напоителни подкасти. Участниците в тях често твърдят, че знаят със сигурност името на победителката. Доколко може да им се вярва е отделен въпрос.

В популярния “Надкаст” например се завъртя информация за това, че Магдалена също има дете, както се знае за Нани. За момента обаче това твърдение не е потвърдено по никакъв начин и най-вероятно не е вярно.

Правят се спекулации също, че целия сезон на “Ергенът” е базиран на това, че Алек Младенов всъщност си пада по по-зрели жени. Затова Екатерина, Валерия, Васка и уж тайните сестри всъщност нямат шанс. Но това също не е потвърдено, ако изобщо има как.

Така единственото сигурно нещо е, че да се разбере как свършва “Ергенът”3, ще трябва да се изгледа докрай.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?