Новините на фокус
Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Моделка на Плейбой: Няма достоен мъж за мен и затова се ожених за себе си!
Моделка на Плейбой: Няма достоен мъж за мен и затова се ожених за себе си!

Моделка на Плейбой: Няма достоен мъж за мен и затова се ожених за себе си!

Няма достоен мъж за мен. Затова се ожених за единствения човек, в когото съм влюбена – в себе си.

Така се хвали моделката на „Плейбой“ и инфлуенсърка Джанейна Празиръс, цитирана от „Дейли стар“. 35-годишното маце дори си купува годежен пръстен за 80 бона в зелено, за да се почувства истински обичана жена.

Джанайна ПразересБразилката признава, че винаги е имала проблеми с намирането на любовта и досега никак не й върви с тези неща. Прекарва години, опитвайки се да угажда на мъже, което я съсипва емоционално.

„Бракът със самата себе си ми даде независимост“, обяснява красавицата. „Осъзнах, че за да бъда истински щастлива и завършена, първо трябва да обичам себе си безусловно. Пръстенът символизира именно връзката ми със самата мен“, философства Джанейна.

Джанайна Празерес се омъжи за себе сиИ докато на любовния хоризонт няма с какво друго да се похвали освен със самооженването си, тя не пропуска да изтъкне друго свое постижение.

„Бях наречена най-перфектната жена на „Плейбой“. Оттогава животът ми се промени към добро. Първоначално не повярвах, но после постепенно приех и разбрах своята красота“, казва още Джанейна.

Моделка на Плейбой

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?