Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » МОДЕЛЧЕТА, МАНЕКЕНЧЕТА, ЖЕНИ И ДЕЦА! Всички ще слушат Пеньо Гатевски и ще му КОЗИРУВАТ
МОДЕЛЧЕТА МАНЕКЕНЧЕТА ЖЕНИ И ДЕЦА! Всички ще слушат Пеньо Гатевски и ще му КОЗИРУВАТ

МОДЕЛЧЕТА, МАНЕКЕНЧЕТА, ЖЕНИ И ДЕЦА! Всички ще слушат Пеньо Гатевски и ще му КОЗИРУВАТ

Започна петия сезон на състезанието „Игри на волята“ 5 и сме готови да разкостим всеки един участник.

Този сезон има много добри попълнения, но има и участници, които не будят голям респект, въпреки напъните им да изглеждат респектиращи.

Пеньо Гатевски, бивш военен, а сега охрана на мутра е точно такъв. Той е на 41 години от Пловдив, бил е на 2 военни мисии в Ирак, но е напуснал армията, за да прави повече пари като охрана на мутра. Работи такъв от 15 години, научи News2.

Пеньо ГатевскиВъпреки, че реално Пеньо е обслужващ персонал в реалния живот, се заканва в „Игри на волята“ да бъде голям главатар.

„Моделчета, манекенчета, жени, деца. Всички ще слушат Пеньо Гатевски и ще му козируват. Пеньо води с твърда ръка и не дава никой да се подиграва с него“, анонсира той в началото на шоуто.

Пеньо Гатевски Игри на волята„Това някой да яде пред племето, докато гладува, като ония наглец от миналия сезон, няма как да се случи пред мен. Не защото съм гладен, а защото поставяш себе си над племето. Който се опитва да хитрува, Пеньо Гатевски ще му покаже какво следва – наказание-изненада“, заплаши новата риалити звезда на България.

„Аз съм много разбран човек, докато не ми се скъсат нервите, затова не ми ги късайте. Единственият ми минус е плуването“, разкри Пеньо, който иска да го наричат Гатьо – на галено от фамилията му.

В Ko4 следим шоуто „Игри на волята“ като полудели. Няма да има участник, който да не разкостим до най-малката подробност. Следете всички клюки и сензаци за Игри на волята в Ko4!

Игри на волята участници

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?