Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Момичето от „Ергенът“, което спечели сърцата на зрителите
Момичето от "Ергенът" което спечели сърцата на зрителите

Момичето от „Ергенът“, което спечели сърцата на зрителите

Васка Джурова е от град Гоце Делчев, но понастоящем живее в София. Следва фармация в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, като тази година ѝ предстои дипломиране.

Носителка е на титлите „Мис София 2022“, „Кралица на София 2021“ и „Мис лято 2021“. Васка се възприема като пример за жена, която съчетава красота и интелект в едно.

Няма приятелки, защото смята, че жените ѝ завиждат и злобата им към нея е безгранична.

Предпочита да общува с мъже, тъй като те я разбират по-добре. Васка обича да се впуска в нови приключения и не се страхува да излиза от зоната си на комфорт. Признава, че е амбициозна и решителна.

Васка не е жена, която един мъж може да контролира, тъй като македонският ѝ нрав не го позволява. Вижда се до човек, който има амбицията да се развива. Държи мъжът до нея да бъде искрен, лъчезарен, мил, добронамерен, забавен, търпелив и да показва любовта си с малки неща. Ако трябва да променя нещо в него, по-скоро би си тръгнала – щом не отговаря на критериите ѝ, значи не е нейният човек.

Мечтае и силно вярва, че е възможно, след години търсене, точно в „Ергенът“ да намери своята сродна душа в лицето на Алек.

Това е визитката на Васка в предаването на bTV „Ергенът“.

По-интересно беше представянето й във формата и начина, по който влезе, а именно с роля на част от екипа. Васка се докосна до Алек, а той дори не усети, че всъщност момичето не е „обслужващ персонал“, а а една от претендентките за сърцето му.

Между влизането на две момичета в риалитито камерата ни показа как човек от екипа подновява грима на младия бизнесмен.

„Ние май с теб не сме се запознавали“ – попита Алек, а младото момиче отвърна „Не, аз съм Васка, приятно ми е!“.

По-късно от екипа отново поискаха на терена да дойде гримьор. Припомня Ladyzone. „По-спокоен ли си? Че ми изглеждаш малко вдървен. Не се притеснявай, счупи го този гипс“ – каза Васка на Алек, докато го гримира. „Лесно е да го чуеш, трудно е да го направиш“ – призна Ергенът.

„Аз мога да ти покажа как се прави“ – каза Васка и бързо свали анцуга си, за да остане по рокля. Оказа се, че това е следващата участничка в риалитито.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?