Home » ЗА ДАМИТЕ » Момчето, което всички тормозеха като малко, днес е красиво като бог и всички въздишат по него (СНИМКИ)
Момчето което всички тормозеха като малко днес е красиво като бог и всички въздишат по него (СНИМКИ)

Момчето, което всички тормозеха като малко, днес е красиво като бог и всички въздишат по него (СНИМКИ)

Неведнъж от Ко4 сме ви разказвали истории за хора, успели да превъзмогнат общественото мнение и собствените си недостатъци и не само това, но и да ги надраснат, че дори и да ги превърнат в своя отличителна „марка“.

Съвсем наскоро ви припомнихме историята на Ирина Шейк, която като малка е тормозена заради високия си ръст, а днес е една от най-желаните жени в света.

Подобна е и съдбата на днешния ни герой.

Тони Махфуд е обикновен мъж, който се сблъсква с често срещани проблеми като дете. Той се ражда с необичаен цвят на очите, страбизъм (кривогледство) и необходимостта да носи очила. Такива деца изпитват големи трудности в обществото и често се превръщат в аутсайдери. Но този случай се отличава от всички и по-нататък ще ви кажем защо.

Томи Махфуд

Важното е да вярвате в себе си

Първоначално Тони бил много разстроен от външния си вид и се притеснявал да се покаже в обществото. Но един ден решил, че няма да позволи на никого да влияе на личната му свобода и просто спрял да обръща внимание на всички подигравки от страна на другите деца.

Постепенно той станал непроницаем и всички останали се отегчили, че не реагира по никакъв начин на провокации. Благодарение на упоритостта и усърдието си, той завършва гимназия и колеж по изкуства. Получава уменията на художник и важни знания за съвременното изкуство.

Тони Махфуд като дете

Младежът днес прави това, което обича и в същото време изглежда страхотно. Всичките му недостатъци от детството са се преобразили в плюсове и днес той е всепризнат за секс символ. Благодарение на външния си вид той дори печели пари в модна агенция, като всеки път завладява нови сърца.

красив мъж модел

Тони Махфуд очи

В момента базата данни на феновете му надхвърля три милиона души.

Как реагират социалните мрежи

Нито кривогледството, нито обществото, никой не успява да провали този красив мъж. Сега той е истински мъжкар, който успява и не се спира пред нищо. Повечето потребители на социалните мрежи го подкрепят и се възхищават на външния му вид, но има и такива, които просто му завиждат и отдават всичко на фотошопа.

Тони Махфуд снимки

Тони Махфуд красота

Но Тони, както и преди, не реагира на негативизма и продължава да постига успехи. И като ответен удар той публикува свои детски снимки, които за пореден път потвърждават, че външният му вид е въплъщение на истината и усърдието.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?