Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Мрежата гърми: Аверите на садиста Георги се заканват на кланата с макетен нож девойка ще я…
Мрежата гърми: Аверите на садиста Георги се заканват на кланата с макетен нож девойка ще я…

Мрежата гърми: Аверите на садиста Георги се заканват на кланата с макетен нож девойка ще я…

Касапинът от Стара Загора е задържан рано тази сутрин. Дано си получи заслуженото! Но дали?!

Така започва публикация в профила си девойка с името Никол Данева. Момичето е силно притеснено, че приятелите на Георги Николаев, който бе задържан, защото е кълцал, бил и стригал 18-годишната Д.М. в Стара Загора, се организират в негова подкрепа.

Според близките на охранителя от регионално заведение, девойката сипела клевети по Николаев и щяла да си получи заслуженото.

Ето какво още пише Никол Данева:

„Съмнявам се. Вижте как вече се организират аверите му.

Този случай (това нагло престъпно издевателство!) разбуни духовете. Докато не се прочисти до дъно и не се измете боклукът от цялата правораздавателна и правоохранителна система, нещата в страната ни няма да тръгнат! Със смяната на гл. прокурор нещата не приключват, всички корумпирани прокурори, съдии (имат си дори тарифа, знам какво говоря, все пак съм съпруга на адвокат!) трябва като в Румъния да бъдат изхвърлени от системата!

И докато не стане ясно, че цялата тази гнус има политическа подкрепа (фашизоидно-патрЕотарски и левичарски кръгове и партии), че целият този боклук в системата поражда заплаха не само за обикновените граждани, но и за държавата – няма да се оправим!!!

PS. Този д-р Иванов е реален доктор от Пазарджик (по информация от приятел).“

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?