Горещи новини

Мрежата изригна срещу Румен Радев: Не те ли е срам?! Осигури си еднолична власт, а уж милееше за народа!

Мрежата изригна срещу Румен Радев: Не те ли е срам?! Осигури си еднолична власт а уж милееше за народа!

Мрежата изригна срещу президента Румен Радев, видя Ко4!

Буквално на бунт срещу президента Румен Радев се вдигнаха стотици потребители в нета след като държавният глава връчи третия мандат за съставяне на правителство на Корнелия Нинова и БСП днес. При все, че преди дни самите БСП явно показаха, че не искат да бъдат мандатоносители с думите:

„Няма да се обидим, ако президентът не избере нас за мандата!“.

Румен Радев си навлече гнева на стотици българи

Румен Радев си навлече гнева на стотици българиКакто се казва „думам ти, дъще, сещей се, снахо“, но Радев се престори на ни чул, ни видял. С решението му да даде мандат на БСП, президентът автоматично изпрати страната на поредните парламентарни избори, които ще се състоят най-рано през март или април – зависи обаче докога БСП ще държи мандата. Последните имат правото да го запазят за неопределено време, така че избори, формално, може да има и чак есента.

Дотогава е ясно – служебен кабинет, тоест управление на самия Радев, защото въпросният кабинет се сформира от него.

Разбира се, коментарите от мрежата не закъсняха:

„Не го ли е срам?! Уж милее за страната и народа, а си осигури още сума време еднолична власт?!

Цените скачат, хората реват срещу заплахата от еврото, всичко е в батака, а Радев дава мандата на БСП, защото е напълно наясно, че е обречен на неуспех.

Ако макар и мъничко искаше да се сформира редовно правителство, трябваше да го даде на ДБ или дори на Стефан Янев. Тогава имаше повече шансове, но сега… Срам, Радев! Голям срам!“, гневят се българи в нета.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Мрежата изригна срещу Румен Радев: Не те ли е срам?! Осигури си еднолична власт, а уж милееше за народа!"

Какво мислите?