Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Мъжкар ли?Асен Блатечки отне апартамента от Диляна Попова
Мъжкар ли?Асен Блатечки отне апартамента от Диляна Попова

Мъжкар ли?Асен Блатечки отне апартамента от Диляна Попова

Асен Блатечки взе апартамента от Диляна Попова

В него той живя с манекенката и общия им син Борил. Но след окончателната раздяла със синеоката красавица, жилището остава за Асен Блатечки.

Просторният апартамент, на пъпа на София, е в размер на 120 квадрата. Той бе закупен от двамата с ипотечен кредит.

Е, все пак актьорът се оказа джентълмен. С днешна дата Блатечки погасява вноските по кредита, отделно изплаща сумите, вложени от Диляна Попова в жилището.

В просторния апартамент Асен вече живее с новата си приятелка Елеонора Янакиева. Дамата е работила 17 лета в наша водеща банка, а сега управлява финансите на голяма фирма, занимаваща се с производство на растителни масла и слънчоглед. Червенокоската е на 43 и също има момченце от предишна връзка.

„Любимецът на ветровете“ е хлътнал до уши в новата си, разкрил пред приятели си. В интервю в „Преди обед“ актьора призна, че „жената до него не го е кротнала, но пък го научила много да я обича“.

Връзката му с Диляна Попова бе като в сапунен сериал. Любовта им пламва на снимачната площадка на „Стъклен дом“.

По това време Блатечки е във връзка с режисьорката Катерина Горанова, от която има пораснала дъщеря. С Диляна ту се събират, ту се разделят, когато преди три години идва краят. Сега моделката също е щастлива с новата си връзка, ресторантьора Лъчезар Захариев. За когото казва, че „едва сега разбрала как може да обича един мъж“.

Източник: Хотарена

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?