Home » БЪЛГАРИЯ » Мъжът, който острига Славка, се вдъхновил от насилника на Дебора
Мъжът който острига Славка се вдъхновил от насилника на Дебора

Мъжът, който острига Славка, се вдъхновил от насилника на Дебора

Първоначалният замисъл на насилника ѝ е бил да я обеси с колан, но Радослав се вдъхновил от репортаж за остриганата Дебора, който вървял по телевизията междувременно, научи Ко4.

„Да те обеся или да те подстрижа?“ Този въпрос е бил зададен на 22-годишната Славка Андонова, която бе заключена, бита, остригана и унизена с вулгарни видеа от приятеля си.

Пред Мира Добрева и БНТ, пострадалото момиче разказа за ужаса, на който системно е била подлагана. През сълзи Славка сподели, че „яде бой“ за незначителни неща, като това, че си е сложила червило.

За последния случай на насилие срещу нея, в който косата ѝ е била подстригана, Славка разказа, че първоначалният замисъл на насилника ѝ е бил да я обеси с колан. Междувременно обаче по телевизията се излъчвал репортаж за остриганата и нарязана с макетен нож Дебора от Стара Загора, и насилникът на Славка получил вдъхновение. Така вместо да я обеси, той я остригал.

Момичето не успя да сдържи сълзите си, когато сподели с Мира, че непрекъснато получава заплахи от приятеля си Радослав, както и от неговото семейство. Майката на насилника заплашила Славка, че „ще я вкара в гроба“, ако синът ѝ влезе в затвора.

Самата Мира Добрева посети Славка, която доби печална слава последните дни. Ето какво написа тя в профила си:

Мира Добрева при СлавкаДнес аз съм Славка.

Циганката от махалата във Видин.

Славка съм, на която първо биха шамар, после счупиха носа, сетне душиха с колан, а накрая остригаха.

Славка съм. Която ревнуваха до полуда, докато я караха да спи с други мъже. Славка съм, която пребиха в банята, защото си сложи от червилото на баба си. Славка съм, която яде бой, понеже отиде до пазара. Славка съм. Която се надява никога да не роди дъщеря.

Славка. Която ще запази сватбената си рокля. Рокля, като белег. Като болка. Като спомен, който да не се повтори.“

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?