Новините на фокус
Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Мъжът ми си изхвърли гумите на колата и ако знаете какво приложение им намерих в градината, истинска красота (снимки)
Мъжът ми си изхвърли гумите на колата

Мъжът ми си изхвърли гумите на колата и ако знаете какво приложение им намерих в градината, истинска красота (снимки)

Смяната на гумите вече е факт, тъй като лятото е в разгара си. Със сигурност сте зарязали старите гуми в гаража и се чудите какво да правите.

Затова днес редакторите на Ко4 искат да ви препоръчат няколко необичайни, красиви и практични идеи за декориране на градина или лятна вила със стари непотребни гуми, които мислите да изхвърлите

декорация на градината с гуми

Как се правят саксии от гуми

Автомобилните гуми са универсално нещо, което може да ви служи още много години след изхвърлянето му. Защо си струва да използвате автомобилни гуми, за да създавате саксии и други практически неща, които да украсят дома ви?

декорация на градината с гуми

Първо, този материал е лесно да се намери. Ако нямате колата, можете да поискате ненужни гуми от съседите или от приятелите си. Второ, гумите са изключително лесни за обработка.

декорация на градината с гуми

В допълнение, гуми – това е голям и устойчив на различни атмосферни условия материал за занаяти. Дори ако развалите нещо в процеса, това съвсем не е страшно. Можете безопасно да използвате тапицерията като пластир, както и за малки детайли на бъдещи творения.

За да направите саксии, трябва да намерите стара гума, да вземете остър нож и да бъдете вдъхновени от нашите идеи!

Може да си направите саксия както на етажи, така и окачена. За окачване си струва да използвате въже или стара верига.

декорация на градината с гуми

Как да си направим висящи саксии?

 Отрежете сектора на гумите, направете дупки за въжето около краищата и поставете земята вътре

декорация на градината с гуми

Ако вече имате някакви умения и имате опит с такъв материал, опитайте се да направите тези прекрасни съдове под формата на птици. Експериментирайте и включете децата в процеса, защото те обичат да правят нещо заедно с мама и татко. Създаването на висящи саксии със собствените си ръце изобщо не е трудно, всичко, от което се нуждаете, е време и малко търпение.

декорация на градината с гуми

За децата можете да направите много полезни неща от гумите. Например, голям динозавър, който може да се използва като катерушка, или кола ще бъде страхотно забавление. Направете такива неща доста лесно и детето ще се забавлява много!

За да могат идеите ви да имат перфектна форма, можете не само да изрязвате и закрепвате парчета гума, но и да ги рисувате. Оцветените птици от гуми изглеждат особено добре. Например, такива ярки папагали могат да украсят верандата ви или детската площадка.

Но такива жаби могат да бъдат добра подова украса или саксии.

Можете да намерите много други интересни и необичайни начини за украса и дизайн на цветни лехи на нашия уебсайт.

Въпросът е не само къде да се засадят, но и какво да сложите в тях. Искаме да ви препоръчаме селекция от най-непретенциозните растения за вили, които ще украсят всяка градина.

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?