Home » KO4 STORY » Мъж реши на майтап да си направи тест за бременност – тази шега спаси живота му:
Мъж реши на майтап да си направи тест за бременност

Мъж реши на майтап да си направи тест за бременност – тази шега спаси живота му:

Понякога правим шеги с другите, които ни излизат солено. В случая, за който ще ви разкажем от КО4, обаче, тази шега промени завинаги живота на един мъж и го спаси от смърт.

Потребител на Reddit публикува забавна снимка, на която негов приятел показва положителен тест за бременност, който си е направил у дома. Следват безкрайни остроумни коментари. Над хиляда!!!

Всичко се променя, когато един от участниците в дискусията пише: „Ако това е вярно, тогава трябва да отидете в клиника, за да се тествате за рак на тестисите. Напълно съм сериозен. Прочетете в Google“.

А след това още един: “Трябва да се обърнете към онколог. Кажете му, че сте направили тест за бременност, но се е оказало, че е положителен“.

Както се оказва, тези потребители са спасили живота на човека. Мъжът разказал на приятеля си за коментарите. Той все пак послушал съветите и направил необходимите изследвания. Лекарите открили малък тумор в ранен стадий.

Журналистката Ейми Ошир решава да разкаже на света повече за този инцидент.

тест за бременност

Както е известно, принципът на тестовете за бременност е да се провери наличието на човешки хорионгонадотропин (hCG), който се синтезира, когато жената очаква дете. Той се произвежда в плацентата.

положителен тест за бременнност

Д-р Франк Родригес, специалист по онкология, потвърди, че хормонът може да присъства и при някои форми на рак, включително на тестисите. Той отбеляза, че този вид рак е доста рядък – само при 5 от 100 хиляди души годишно.

лекар-онколог

Средната възраст на мъжете, страдащи от това заболяване, е 40 години, но болестта може да се появи и при 25-годишните. Според статистиката, повече от 90% от мъжете с такава диагноза са успешно излекувани, независимо от стадия.

мъж прави джогинг

Както можете да видите, забавната в началото история придобива съвсем различен нюанс. Неочакваният експеримент на мъжа и забавната снимка на неговия приятел реално му спасяват живота.

Ако считате тази информация за полезна, моля, споделете я с приятелите си.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?