Горещи новини

„Мъртва ще си! Ще те умъртвя заради децата си!”, крещяла Христина на любовницата на Здравко

„Мъртва ще си! Ще те умъртвя заради децата си!” крещяла Христина на любовницата на Здравко

„К*рво, докога ще се ч*каш с мъжа ми пред децата ми?! Мъртва ще си! Ще те умъртвя заради децата си!”.

Това са заплахите на Христина Василева към любовницата на съпруга ѝ Здравко Василев „Брадъра” в момента на нападението около 2 ч. след полунощ срещу 14 август. Цитатите са от жалбата на атакуваната словачка до РУ-Приморско. При подобна директна закана за физическа саморазправа, органите на МВР са длъжни да извършат незабавна проверка и да образуват преписка.

Според разследването на случая от „Флагман“, твърденията на семейство Василеви пред полицаите за случайна среща между двете жени и за нищо повече от размяна на реплики не са  верни. Ще се окаже неистина и „честната дума” на прославения Дон Жуан, че бил приключил любовната си авантюра с перфектната красавица и спортистка Божена Делева и че е обещал на жена си Христина повече да не се среща с нея.

Всъщност в нощта на екшъна, разиграл се на крайбрежната алея в Приморско, буквално на метър от дълбоките води на укрепения бряг, при липса на свидетели на реалната ръкопашна схватка, за която няма съмнение, можеше да има и хвърлено във водите тяло. Защото любовната връзка на прелюбодейците изобщо не е била приключила.

Божена си е чатила с видния общественик и мореплавател в същата нощ и вероятно е имала среща с него на пейката на крайбрежната алея, за да прекарат нощта заедно. Това звучи логично, като се има предвид романтичната нагласа и на двамата да гледат прогнозирания от астрономите метеоритен дъжд от персеиди и да го заснемат.

Възможно е темата на чата да е и подготвяна любовна среща в дома или в хотела на Брадъра за същата нощ. Божена не подозирала, че всъщност зад телефона на любимия ѝ седи и пише отговори Христина, защото напоследък съпругата стояла предимно в Бургас, където е и постоянната регистрация на многочленното семейство.

В показанията си пострадалата словачка обяснява, че нападателката я връхлетяла изневиделица в гръб и директно я задърпала за косата. Започнала да я тресе и да крещи „К*рво, докога ще се ч*каш с мъжа ми пред децата ми?! Мъртва ще си! Ще те умъртвя заради децата си!”.

Повтаряла го няколко пъти. Това би трябвало да означава, че за любовните срещи са знаели дори и порасналите две момичета на хиперсексуалния им баща.

При опита на Божана да се защити и да отблъсне Христина, схватката станала още по-гореща. Последиците можели да бъдат фатални за една от двете. Отбранявайки се, добре тренираната спортистка, която неведнъж е участвала и в триатлона „Лъвско сърце”, посегнала с едната си ръка, за да вземе оставения на пейката мобилен телефон и да алармира тел. 112. Не успяла обаче да достигне до него, защото Христина го грабнала първа и го метнала в морето.

Заедно с телефона отлетяло и електронното ѝ цигаре, оставено върху апарата, докато влюбената жена очаквала да се появи прочутият със своите публични изяви на общественик и критик в местната политика – чаровният и завладяващ лесно женските сърца Здравко Василев.

Теодора Павлова

Твоят коментар

Be the first to comment on "„Мъртва ще си! Ще те умъртвя заради децата си!”, крещяла Христина на любовницата на Здравко"

Какво мислите?